Crema antiacnee cu salvie si sulf

Crema antiacnee cu salvie si sulf, 100 ml, Cosmetic Plant

Crema antiacnee cu salvie si sulf, 100 ml, un produs Cosmetic Plant Crema antiacnee cicatrizanta, calmanta un produs Cosmetics Plant pentru afectiuni diverse; cicatrizanta, calmanta, Categoria> Produse Naturiste> Cosmetice Naturale> Ingrijirea tenului cu acnee.Tip produs: Crema antiacnee pentru ten gras/acneic. Prezentare:100 ml Producator: Cosmetics Plant gama produse pentru ingrijirea tenului acneic. Ingrediente: ulei de salvie si sulf, vitamina A, E si B6. Mod Utilizare: crema se aplica zilnic, seara, pe pielea curata, dupa ce aceasta a fost stearsa cu o discheta imbibata cu Lotiune antiacnee cu ulei de salvie.

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema antiacnee cu salvie si sulf, 100 ml ( acnee)

Un produs cosmetic natural Cosmetic Plant, se adreseaza tipului de ten gras (acneic).

Produs: Crema antiacnee pentru ten gras/acneic contine: ulei de salvie, sulf, vitamina A, E si B6.

Mod Utilizare: crema se aplica zilnic, seara, pe pielea curata, dupa ce aceasta a fost stearsa cu o discheta imbibata cu lotiune antiacnee cu ulei de salvie.

Prezentare: 100 ml 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.