Crema cu vitamina E Quartett 250 ml

Crema cu vitamina E, 250 ml, Quartett

Crema hidratanta, ingrijirea tenului,maini,cu vitamina E Descriere: Crema cu vitamina E Quartett 250 mlContinutul de substante active a plantelor din crema au afect antiinflamator. Crema este excelenta pentru ingrijirea zilnica a tenului si a mainilor, dar si dupa o expunere exagerata la soare. Crema contine vitamina E. Efectul hidratant al cremei lasa pielea fina si catifelata. Crema cu vitamina E Quartett 250ml crema cu afect antiinflamator Cantitate 250 ml Producator Quartett Comanda: Crema hidratanta, antiinflamatoare de fata si maini cu vitamina E Quartett 250 ml ...

9,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema hidratanta, ingrijirea tenului, maini, cu vitamina E

Descriere: Crema cu vitamina E Quartett 250 ml Continutul de substante active a plantelor din crema au afect antiinflamator.

Crema este excelenta pentru ingrijirea zilnica a tenului si a mainilor, dar si dupa o expunere exagerata la soare. Crema contine vitamina E.

Efectul hidratant al cremei lasa pielea fina si catifelata. 

Crema cu vitamina E Quartett 250ml crema cu afect antiinflamator

Cantitate 250 ml

Producator Quartett

Comanda: Crema hidratanta, antiinflamatoare de fata si maini cu vitamina E Quartett 250 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa