Crema cu vitamina E Quartett 250 ml

Crema cu vitamina E, 250 ml, Quartett

Crema hidratanta, ingrijirea tenului,maini,cu vitamina E Descriere: Crema cu vitamina E Quartett 250 mlContinutul de substante active a plantelor din crema au afect antiinflamator. Crema este excelenta pentru ingrijirea zilnica a tenului si a mainilor, dar si dupa o expunere exagerata la soare. Crema contine vitamina E. Efectul hidratant al cremei lasa pielea fina si catifelata. Crema cu vitamina E Quartett 250ml crema cu afect antiinflamator Cantitate 250 ml Producator Quartett Comanda: Crema hidratanta, antiinflamatoare de fata si maini cu vitamina E Quartett 250 ml ...

9,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema hidratanta, ingrijirea tenului, maini, cu vitamina E

Descriere: Crema cu vitamina E Quartett 250 ml Continutul de substante active a plantelor din crema au afect antiinflamator.

Crema este excelenta pentru ingrijirea zilnica a tenului si a mainilor, dar si dupa o expunere exagerata la soare. Crema contine vitamina E.

Efectul hidratant al cremei lasa pielea fina si catifelata. 

Crema cu vitamina E Quartett 250ml crema cu afect antiinflamator

Cantitate 250 ml

Producator Quartett

Comanda: Crema hidratanta, antiinflamatoare de fata si maini cu vitamina E Quartett 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa