Apidermin crema de fata cu laptisor de matca si vitamina A, 45 ml, Complex Apicol

Apidermin crema de fata cu laptisor de matca si vitamina A, 45 ml, Complex Apicol

Apidermin crema de fata cu laptisor de matca si vitamina A, contribuie la hidratarea tenurilor foate uscate, deshidratate si obosite. Apidermin, crema de fata, un produs natural care pe langa laptisor de matca mai contine retinol A, ( molecula intreaga de vitamina A ) care are proprietati antioxidante ce ajuta la formarea fibrelor de colagen si elastina ce au ca rol in diminuarea ridurilor, ajuta la ameliorarea acneei. Crema Apidermin mai contine royal jelly, lanolin care este un produs de origine animala ( purificarea grasimilor de pe lana oilor ) care ajuta tenul uscat si imbatranit si este folosit de foarte mult timp in cosmetice emoliente.Laptisorul de matca pe langa faptul ca este recunoscut pentru beneficiile sale miraculoase in medicina naturista 

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Apidermin crema de fata cu laptisor de matca si vitamina A

Crema Apidermin hraneste tenurile foarte uscat, tenuri uscat, deshidratat si obosite.

Apidermin, crema de fata care pe langa laptisor de matca mai contine retinol A sau vitamina A (molecula intreaga de vitamina A ) care are proprietati antioxidante, care ajuta la formarea fibrelor de colagen si elastina ce au ca rol diminuarea ridurilor si micsorarea porilor, ajuta la ameliorarea acneei.

Crema Apidermin mai contine royal jelly, lanolin care este un produs de origine animala (purificarea grasimilor de pe lana oilor) care ajuta tenul uscat si imbatranit si este folosit de foarte mult timp in cosmetice emoliente.

Laptisorul de matca pe langa faptul ca este recunoscut pentru beneficiile sale miraculoase in medicina naturista este folosit ca emolient si substanta hidratanta si foarte hranitoare in produsele cosmetice .

Laptisorul de matca este folosit cu mare succes in produsele cosmetice pentru ingrijirea pielii, este recomandat in tratarea ridurilor, totodata ajuta in stoparea procesului de imbatranire a pielii. 

Apidermin este o crema cu un rol important in refacerea si hidratarea pielii uscate si mature.

Ingrediente: Paraffin oil, aqua, beeswax, sodium tetraborate, lanolin, cetyl alcohol, retinol A, cholesterol, royal jelly, parfum.

Prezentare: 45 ml 

Producator: Complex Apicol Vaceslav

S-ar putea sa-ti placa