Crema tip unguent pentru pistrui si pete, FaviEfelidal, 40 ml, Favisan

Crema tip unguent pentru pistrui si pete, FaviEfelidal, 40 ml, Favisan

Crema tip unguent pentru pistrui si pete FaviEfelidal 40 ml  Favisan. Crema FaviEfelidal de la Favisan este indicata in: Decoloreaza petele brune, ajuta tesuturile sa devina elastice. Produsul contine vitamine cu efect antioxidant, precum si o seama de substante biologic - active (uleiuri volatile, balsamuri, flavone, substante minerale) care inlatura pistrui, petele maronii, iritatiile pielii. Patrunde cu usurinta in piele, curata si regenereaza epiderma. Producator: Favisan 

21,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema tip unguent pentru pistrui si pete FaviEfelidal Favisan 

Crema tip unguent pentru pistrui si pete FaviEfelidal de la Favisan este indicat in: decoloreaza petele brune, ajuta tesuturile sa devina elastice.

Produsul contine vitamine cu efect antioxidant, precum si o seama de substante biologic active (uleiuri volatile, balsamuri, flavone, substante minerale) care inlatura pistruii, petele maronii, iritatiile pielii.

Patrunde cu usurinta in piele, curata si regenereaza epiderma. 

Producator: Favisan

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.