Gel Contur Ochi, Dr Soleil, 45 gr

Gel Contur Ochi, Dr Soleil, 45 gr

Gel Contur Ochi, Dr. Soleil, 45 gr Descriere: Gel Contur Ochi 45 gr Dr. SoleilEste un gel hipoalergenic fin, non-gras si neparfumat, potrivit tuturor tipurilor de ten Compozitia are la baza ca principiu activ, extractul de germeni de grau, recunoscut pentru actiunea antioxidanta si trofica. 

7,48 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Gel Contur Ochi, Dr. Soleil, 45 gr

Descriere: Gel Contur Ochi 45 gr Dr. Soleil Este un gel hipoalergenic fin, non-gras si neparfumat, potrivit tuturor tipurilor de ten Compozitia are la baza ca principiu activ, extractul de germeni de grau, recunoscut pentru actiunea antioxidanta si trofica. Nu contine parfum, coloranti sau parabeni. Poate fi utilizat atat dimineata cat si seara, in urma curatarii tenului Gelul are un efect anticearcan si de decongestionarea zonei din jurul ochilor. De asemenea are si un efect antirid. 

Gel Contur Ochi 45 gr Dr. Soleil TUB 45 gr 

Producator Dr Soleil

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.