Crema GreenStem antiaging de noapte 50ml Cosmetic Plant

Crema GreenStem antiaging de noapte 50ml Cosmetic Plant

Crema GreenStem antiaging de noapte 50ml Cosmetic Plant Produs recomandat pentru diminuarea adancimii ridurilor si cresterea densitatii pielii 

27,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Crema Antianging de noapte TNU Greenstem 50ml Cosmetic Plant

Produs recomandat pentru diminuarea adancimii ridurilor si cresterea densitatii pielii! Avand o formula lejera si o compozitie bazata pe ingrediente de origine naturala, Crema de noapte pentru ten normal-uscat GreenStem Antiaging de la Cosmetic Plant favorizeaza procesul de reinnoire a pielii prin stimularea si vitalizarea celulelor stem, aflate in stratul profund, derma. 

Cercetarile recente au demonstrat ca celulele stem vegetale le ajuta pe acestea sa-si pastreze mai mult timp capacitatea de auto-reinnoire si diferentiere. Astfel, acestea genereaza productia colagenului si elastinei necesare pentru mentinerea unui aspect tanar al tenului. 

PhytoCellTec Argan este un extract de celule stem, obtinut din muguri de argan, ce are capacitatea de a proteja si vitaliza cele mai pretioase celule stem ale epidermei. Astfel, matricea dermica este refacuta si fermitatea pielii este mult imbunatatita. 

Testele efectuate prin aplicarea de 2 ori pe zi a acestui produs, au demonstrat o reducere a adancimii ridurilor cu pana la 26% si o crestere a densitatii pielii cu 12% dupa 8 saptamani de folosire. 

Uleiul de argan Bio constituie o sursa importanta de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. 

Ajuta la hranirea si regenerarea pielii, reface stratul lipidic al acesteia si o protejeaza impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi. 

Uleiul din germeni de grau si uleiul din samburi de struguri, impreuna cu untul de cacao, principii bogate in acizi grasi esentiali, vitamina E, fitosteroli si aminoacizi imbunatateste nivelul de hidratare a pielii prin reducerea pierderii apei din epiderma. Gramaj 50 ml 

Producator: Cosmetic Plant