Ulei din seminte de cactus natural bio 10 ml AGROBIO LINE

Ulei din seminte de cactus natural bio 10 ml AGROBIO LINE

Cumpara Ulei din seminte de cactus natural bio 10 ml AGROBIO LINE de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Ulei din seminte de cactus - supliment nutritiv folosit in cosmetica la cel mai bun pret!

99,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ulei din seminte de cactus natural bio10 ml-AGROBIO LINE

Ulei din seminte de cactus este un produs cosmetic natural bio, presat la rece, produs original ( autentic ) fabricat in Maroc, de catre AGROBIO LINE. Uleiul din seminte de cactus Figue Barbarie, este un ulei pur 100% natural ce depaseste calitatile uleiului de argan in cosmetica. 

Uleiul natural de cactus este un adevarat tratament pentru ten, cearcane, riduri la ochi ( cearcane si pungi la ochi ),riduri de expresie, este un ulei antioxidant, hidratant si hranitor pentru piele, bogat in vitamine si minerale, acizi grasi esentiali, ideal in previnirea si diminuarea ridurile, revitalizeaza pielea, sporeste elasticitatea, regenerare dupa arsuri solare, este considerat un botox natural. Este un ulei de cactus original din Maroc, care pentru extragerea unui singur litru de ulei natural bio presat la rece, este necesar aproximativ o tona de samburi de cactus de aceea este un ulei mai scump decat uleiul de argan. 

Sam Distribution distribuie in farmacii, plafare, magazine specializate in cosmetice naturale bio, saloane de masaj si vinde online prin magazinul online SamDistribution.ro, toata gama de cosmetice naturale Agrobio Line-Maroc la pret de importator. 

Gama de cosmetice Agrobio Line cuprine:ulei de argan 10ml, 30ml, 50ml, sapun natural bio cu ulei de argan 80g si uleiul din seminte de cactus de 10ml prezentat mai sus. 

Prezentare: flacon sticla 10ml 

Producator: Agrobio Line Maroc

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.