Apidermin Crema antirid, 30ml, Complex Apicol

Apidermin crema antirid, 30ml, Complex Apicol

Apidermin | Crema Apidermin | Cosmetice Naturale ieftine Cosmetice Naturale ieftine- Apidermin - Crema Apidermin pret de producator. Apidermin crema cu laptisor de matca pentru ten, este o crema hidratanta, buna si ieftina, anti-imbatranire, riduri, indicata pentru ingrijirea tenului, ten uscat, foarte uscat, obosit si deshidratat. Crema Apidermin, datorita continutului de laptisor de matca, protejeaza pielea impotriva ridurilor timpurii. Crema Apidermin este o crema cosmetica cu laptisor de matca fiind un remediu natural anti - imbatranire cu efect de regenerare celulara ce protejeaza orice tip de ten.

Apidermin crema

Crema Apidermin se aplica prin masaj usor al pielii in directia ridurilor. Dupa aproximativ o luna de la folosirea cremei Apidermin, se va observa ca pielea ...

11,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Apidermin | Crema Apidermin | Cosmetice Naturale ieftine

Cosmetice Naturale ieftine- Apidermin - Crema Apidermin pret de producator.

Apidermin crema cu laptisor de matca pentru ten,este o crema hidratanta, buna si ieftina, anti-imbatranire, riduri, indicata pentru ingrijirea tenului, ten uscat, foarte uscat, obosit si deshidratat. Crema Apidermin, datorita continutului de laptisor de matca, protejeaza pielea impotriva ridurilor timpurii.
Crema Apidermin este o crema cosmetica cu laptisor de matca fiind un remediu natural anti - imbatranire cu efect de regenerare celulara ce protejeaza orice tip de ten.

Apidermin crema

Crema Apidermin se aplica prin masaj usor al pielii in directia ridurilor. Dupa aproximativ o luna de la folosirea cremei Apidermin, se va observa ca pielea devine hidratata si neteda.
Actiunea de regenerare asupra celulelor, face ca laptisorul de matca, una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. Laptisorul de matca contine minerale si antioxidanti ( flavonoizi ), enzime si hormoni care contribuie la ingrijirea si intretinerea pielii.
Totodata datorita continutului bogat de vitaminele B si Zinc, laptisorul de matca previne imbatranirea pielii, astfel ne bucuram de o piele mai catifelata si sanatoasa.
Apidermin este o crema grasa ce se absoarbe usor si regenereaza celulele pielii.
Prezentare : cutie 30 ml
Producator : Complex Apicol.

Fisa tehnica

S-ar putea sa-ti placa