Ulei de Argan PUR ,100 ml, Botanis

Ulei de Argan PUR, 100 ml, Botanis

Ulei de Argan PUR, 100 ml, Botanis. Uleiul de argan pur se foloseste pentru orice tip de piele avand rolul de calmare si linistire datorita continutului ridicat de tocoferol natural (tocoferolul este forma cea mai obisnuita si biologic activa dintre toate formele de vitamina E care exista in mod natural). Uleiul de Argan se foloseste pentru orice tip de piele . Aplicarea uleiului de argan se realizeaza prin masaj, este recomandat pentru curatarea si ingrijirea pielii. Stimuleaza dezvoltarea celulelor, previne imbatranirea si aparitia ridurilor, are un puternic efect de antiimbatranire, combate radicalii liberi, tonifiaza parul, lupta impotriva psoriazisului, combate vergeturile, vindeca arsurile. Ingrediente: Ulei de argan marocan (argania spinosa)

58,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ulei de Argan PUR, 100 ml, Botanis.

Uleiul de argan pur se foloseste pentru orice tip de piele avand rolul de calmare si linistire datorita continutului ridicat de tocoferol natural (tocoferolul este forma cea mai obisnuita si biologic activa dintre toate formele de vitamina E care exista in mod natural) .

Uleiul de Argan se foloseste pentru orice tip de piele .

Aplicarea uleiului de argan se realizeaza prin masaj, este recomandat pentru curatarea si ingrijirea pielii. Stimuleaza dezvoltarea celulelor, previne imbatranirea si aparitia ridurilor, are un puternic efect de antiimbatranire, combate radicalii liberi, tonifiaza parul, lupta impotriva psoriazisului, combate vergeturile, vindeca arsurile. 

Ingrediente: Ulei de argan marocan (argania spinosa). 

Prezentare Flacon 100 ml Botanis Ulei Argan PUR 

Poducator GLANCOS GERMANIA 

S-ar putea sa-ti placa