Floramin, balsam de par, 200 ml, Complex Apicol

Floramin, balsam de par, 200 ml, Complex Apicol

Floramin, balsam de par, 200 ml, Complex Apicol este un rasfat apicosmetic ce hraneste firul de par pe toata lungimea sa.Ingredientele active, mierea de flori de salcam si Bio Keratina repara si restructureaza, parul devine mai usor de pieptanat

13,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Floramin, balsam de par, 200 ml, Complex Apicol

Descriere: Floramin balsam nutritiv pentru par 200 ml Complex Apicol. Balsamul pentru par Floramin este un rasfat apicosmetic ce hraneste firul de par pe toata lungimea sa. Ingredientele active, mierea de flori de salcam si Bio Keratina repara si restructureaza, parul devine mai usor de pieptanat. Mierea de flori de salcam este cel mai puternic hidratant natural retinand vitaminele, enzimele si proteinele in structura parului. Bio Keratina netezeste fibra capilara, luptand impotriva tendintei naturale a parului uscat de a se rupe. Proprietatile hidratante ale Bio Keratinei sunt dublate de mierea higroscopica ce mentine parul hidratat. Parul este hranit de la radacina la varf, fiind mai stralucitor, mai puternic si mai usor de coafat. 

Prezentare: Flacon cantitate 200ml 

Producator Complex Apicol 

Comanda: Floramin, balsam nutritiv pentru par, 200 ml, Complex Apicol 

6420287000823

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.