Lotiune Tonica pentru par normal, 300 ml, Petrole Hahn

Lotiune Tonica pentru par normal, 300 ml, Petrole Hahn

Petrole Hahn, lotiune tonica, hraneste, stimuleaza si fortifica parul, elimina matreata Petrole Hahn, lotiune tonica, hraneste, stimuleaza si fortifica parul, elimina matreata, lotiune pentru par normal producator Eugene Perme Franta, pentru ingrijirea parului. Pielea capilara si parul, suporta zilnic agresiunea factorilor externi, fapt ce poate favoriza aparitia matretii si caderea parului; Pentru ca parul sa-si pastreze tonusul si frumusetea un timp cat mai indelungat este important sa avem grija, cu lotiunea tonica , veti intretine in bune conditii pielea capilara care este sursa de viata a parului. Modul de folosire: Agitati flaconul pentru a obtine o emulsie perfecta. Aplicati lotiunea din abundenta pe parul uscat sau umed.Masati cu grija pielea capilara pentru a favoriza efec ...

23,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
622,00 RONPana la 6,00 RON
1220,50 RONPana la 30,00 RON
 In stoc
 

 

Lotiune Tonica, pentru par normal Petrole Hahn

Petrole Hahn, lotiune tonica, hraneste, stimuleaza si fortifica parul, elimina matreata, lotiune pentru par normal producator Eugene Perme Franta, pentru ingrijirea parului. 

Pielea capilara si parul, suporta zilnic agresiunea factorilor externi, fapt ce poate favoriza aparitia matretii si caderea parului; 

Pentru ca parul sa-si pastreze tonusul si frumusetea un timp cat mai indelungat este important sa avem grija, cu lotiunea tonica , veti intretine in bune conditii pielea capilara care este sursa de viata a parului.

Modul de folosire:

Agitati flaconul pentru a obtine o emulsie perfecta.

Aplicati lotiunea din abundenta pe parul uscat sau umed.

Masati cu grija pielea capilara pentru a favoriza efectul substantelor active.

Stergeti parul cu ajutorul unui prosop.

Prezentare 300 ml 

Made in: France 

Valabilitate: 12 luni de la deschidere 

Producator: Petrole Hahn Paris

Made in: France 

Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Producator: Petrole Hahn Paris

Comanda: Lotiune Tonica, Petrole Hahn, pentru par normal, 300 ml 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.