Sampon Apidermin for Men, 200ml, Complex Apicol

Sampon Apidermin for Men, 200ml, Complex Apicol

Apidermin for Men-tratamente si produse naturiste impotriva caderii parului cu laptisor de matca,ulei de ricin si propolisApidermin for Men este un produs cosmetic apicol,sampon ce contine ingrediente apicole naturale ca:laptisor de matca,propolis in timp ce uleiul de ricin bogat in omega 6 si vitamina E controleaza pierderea firelor de par.Complexul Apicol Veceslav Harnaj dupa cum probabil stiti are o gama vasta de produse si tratamente naturiste pentru sanatate si frumusete.Gama de produse cosmetice apicole pentru par-APIDERMIN sa marit cu un nou produs:Samponului Apidermin for Men contra caderii parului lupta impotriva calvitiei printr-un complex de ingrediente active de origine naturala.Laptisorul de matca, cea mai puternica substanta anti-aging de origine naturala, incurajea ...

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Apidermin for Men sampon

Apidermin for Men este un produs cosmetic apicol, sampon ce contine ingrediente apicole naturale ca:laptisor de matca,propolis in timp ce uleiul de ricin bogat in omega 6 si vitamina E controleaza pierderea firelor de par. 

Complexul Apicol Veceslav Harnaj dupa cum probabil stiti are o gama vasta de produse si tratamente naturiste pentru sanatate si frumusete. 

Gama de produse cosmetice apicole pentru par APIDERMIN sa marit cu un nou produs: 

Samponului Apidermin for Men contra caderii parului lupta impotriva calvitiei printr-un complex de ingrediente active de origine naturala. 

Laptisorul de matca, cea mai puternica substanta anti-aging de origine naturala, incurajeaza regenerarea celulara, combate calvitia timpurie si imbatranirea prematura a parului si scalpului. 

Stimuland microcirculatia, laptisorul de matca imbunatateste atat starea scalpului cat si a firului de par, in timp ce uleiul de ricin bogat in omega 6 si vitamina E controleaza pierderea firelor de par. 

Activul format din laptisor de matca, ulei de ricin si propolis hraneste si hidrateaza, luptand impotriva caderii parului si stimuland cresterea. 

Proprietatile antifungice si antibacteriene ale uleiului de ricin si propolisului contribuie la starea de bine a parului si scalpului. 

Mod de utilizare:Se aplica pe parul umed masand usor timp de 1-2 minute apoi se clateste cu apa. 

Prezentare: flacon 200 ml 

Producator: Complex Apicol

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.