Ulei de argan bio, 50 ml, AgroBio Line (Maroc)

Ulei de argan bio, 50 ml, AgroBio Line (Maroc)

Ulei de argan bio, 50 ml, Agrobio Line (Maroc) este un produs cosmetic bio pentru ingrijirea parului si a pielii. Uleiul de argan este un produs cosmetic bio cu proprietati miraculoase pentru ingrijirea parului si a pielii, supranumit "aurul din Maroc", este cel mai rar ulei din lume avand in vedere ca dupa un hectar se pot produce aproximativ 18 litri de ulei, poate fi utilizat in scop terapeutic, in industria cosmetica, in industria alimentara ca ulei de argan alimentar acum va puteti bucura de el si-n Romania. Uleiul de Argan la sticluta de 50 ml produs in Maroc de Agrobioline este un ulei din culturi bio de argan, uleiul din semintele fructelor de argan este extras prin metoda presare la rece, astfel acest ulei este certificat Ecocert Bio.In Romania uleiul de argan a inceput 

49,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ulei de argan bio, 50 ml, AgroBio Line (Maroc)

Uleiul de argan Agrobio Line (din Maroc) este un produs cosmetic bio pentru ingrijirea parului si a pielii.

Uleiul de argan este un produs cosmetic bio cu proprietati miraculoase pentru ingrijirea parului si a pielii, supranumit "aurul din Maroc", este cel mai rar ulei din lume avand in vedere ca dupa un hectar se pot produce aproximativ 18 litri de ulei. Uleiul de argan poate fi utilizat in scop terapeutic, in industria cosmetica, in industria alimentara ca ulei de argan alimentar, acum va puteti bucura de el si-n Romania. 

Uleiul de Argan la sticluta de 50 ml produs in Maroc de Agrobio Line este un ulei din culturi bio de argan, uleiul din semintele fructelor de argan este extras prin metoda presare la rece, astfel acest ulei este certificat Ecocert Bio. 

In Romania uleiul de argan a inceput sa fie un produs foarte cautat atat de doamne si domnisoare, dar si barbatii care se respecta si vor sa aiba un ten hidratat sau o piele catifelata, dar si-n timpul verii toride il folosesc ca ulei de plaja sau lotiune de/dupa plaja. Persoanele care vor sa scape sau sa amelioreze problemele fregvente de caderea parului folosesc uleiul de argan pentru par astfel imbunatateste elasticitatea parului, previne caderea parului si stimuleaza cresterea lui. 

Uleiul de argan este recomandat tuturor tipurilor de par, datorita continutului ridicat de Vitamina E (substanta benefica pentru tratarea oricarui tip de par). 

Prezentare: 50 ml, sticla cu pipeta.

Producator: Agrobio Line (Maroc) 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa