Sampon pentru par vopsit cu structura puternica Brilliance, 1000 ml, Wella Professionals

Sampon pentru par vopsit cu structura puternica Brilliance, 1000 ml, Wella Professionals

Sampon Wella Brilliance prospect: Sampon cu formula bogata Wella Brilliance ofera stralucire si intensifica rezultatele de colorare astfel ca parul devine moale la atingere. Samponul Wella Brilliance este recomandat pentru parul vopsit cu structura puternica, fiind proiectat genial cu tehnologia inovatoare de cristal lichid ce ntensifica rezultatele de colorare si ofera stralucire. Ingredientul luxos de praf de diamant protejeaza si intensifica rezultatele de colorare. Caracteristici: - Fabricat cu tehnologie inovatoare de cristale lichide - Include ingredientul de lux de praf de diamant - Protejeaza vivacitatea culorii - Imbunatateste stralucirea naturala a parului - Lasa parul gros, moale si supluUtilizare sampon Wella Brilliance: Pentru utilizare zilnica. Aplicati samponul Well ...

83,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sampon Wella Brilliance prospect

Sampon cu formula bogata Wella Brilliance ofera stralucire si intensifica rezultatele de colorare astfel ca parul devine moale la atingere. 

Samponul Wella Brilliance este recomandat pentru parul vopsit cu structura puternica, fiind proiectat genial cu tehnologia inovatoare de cristal lichid ce ntensifica rezultatele de colorare si ofera stralucire. 

Ingredientul luxos de praf de diamant protejeaza si intensifica rezultatele de colorare. 

Caracteristici: 

Fabricat cu tehnologie inovatoare de cristale lichide - Include ingredientul de lux de praf de diamant.

Protejeaza vivacitatea culorii.

Imbunatateste stralucirea naturala a parului.

Lasa parul gros, moale si suplu. 

Utilizare sampon Wella Brilliance: 

Pentru utilizare zilnica. 

Aplicati samponul Wella Brilliance pe parul umed, masati usor cu varful degetelor si apoi clatiti. 

Ingrediente: 

apa, laurilsulfat de sodiu, sulfat de lauret de sodiu, clorura de sodiu, distearat de glicol, Laureth-4, citrat de sodiu, xilensulfonat de sodiu, dimeticona, parfum, benzoat de sodiu, acid citric, acid salicilic, acetat de tocoferil, , Metilparaben, pudra de diamant, metilcloroizotiazolinona, metilizotiazolinona 

Prezentare:

1000 ml

Marca: 

Wella Professionals

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.