SAMPON USCAT TROPICAL, 200 ML, BATISTE

Sampon uscat Tropical, 200 ml, Batiste

Sampon uscat Batiste Tropical descriere: samponul Batiste Tropical elimina excesul de sebum de la radacina firului de par, dand parului plictisit si lipsit de viata transformarea de care are nevoie fara apa. O pulverizare rapida lasa parul curat si transforma instantaneu aspectul.Nu este nevoie de apa!Beneficii:- confera volum parului- nu incarca parul- improspateaza podoaba capilara- parfum proaspat- elimina grasimea de pe radacini- revitalizeaza fibrele capilare- recomandat parului deschis la culoare- poate fi folosit si de catre barbatiTrei pasi simpli pentru parul fabulos:1 Agitati bine. tineti la 30cm de parul uscat, sectiunati si spreyati la radacini2 Masati bine cu varfurile degetelor pentru a va asigura ca radacinile sunt acoperite complet3 Periati pentru a elimina exces ...

19,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sampon uscat Batiste Tropical descriere:

Samponul Batiste Tropical elimina excesul de sebum de la radacina firului de par, dand parului plictisit si lipsit de viata transformarea de care are nevoie fara apa. O pulverizare rapida lasa parul curat si transforma instantaneu aspectul. Nu este nevoie de apa! 

Beneficii: - confera volum parului - nu incarca parul - improspateaza podoaba capilara - parfum proaspat - elimina grasimea de pe radacini - revitalizeaza fibrele capilare - recomandat parului deschis la culoare - poate fi folosit si de catre barbati 

Trei pasi simpli pentru parul fabulos: 1 Agitati bine. Tineti la 30cm de parul uscat, sectiunati si spreyati la radacini 2 Masati bine cu varfurile degetelor pentru a va asigura ca radacinile sunt acoperite complet 3 Periati pentru a elimina excesul si coafati in modul dorit. 

Prezentare: 200 ml Marca: Batiste

Poti alege si varianta Sampon uscat Tropical, 50 ml, Batiste

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.