Sampon uscat Tropical, 200 ml, Batiste

Sampon uscat Tropical, 200 ml, Batiste

Sampon uscat Tropical Batiste descriere:Sampon uscat Batiste Tropical ce elimina grasimea de la radacina firului de par si confera volum parului lipsit de viata, fara a fi necesara folosirea apei.Cu doar o singura pulverizare a samponului uscat Batiste Tropical ii conferi volum parului, il revitalizezi si il reimprospatezi.Scapati de grija de a spala parul atunci cand timpul nu va permite.Produsul este perfect pentru parul deschis la culoare. Are aroma de cocos, exotica.Beneficii:- confera volum parului- nu incarca parul- improspateaza podoaba capilara- parfum proaspat- elimina grasimea de pe radacini- revitalizeaza fibrele capilare- recomandat parului deschis la culoare- poate fi folosit si de catre barbatiUtilizare: agitati bine, si pulverizati de la o distanta de 30 cm la rad ...

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Sampon uscat Tropical Batiste 

Prospect

Sampon uscat Batiste Tropical ce elimina grasimea de la radacina firului de par si confera volum parului lipsit de viata, fara a fi necesara folosirea apei. 

Cu doar o singura pulverizare a samponului uscat Batiste Tropical ii conferi volum parului, il revitalizezi si il reimprospatezi. 

Scapati de grija de a spala parul atunci cand timpul nu va permite. 

Produsul este perfect pentru parul deschis la culoare. 

Are aroma de cocos, exotica. 

Beneficii:

confera volum parului;

nu incarca parul;

improspateaza podoaba capilara;

parfum proaspat;

elimina grasimea de pe radacini;

revitalizeaza fibrele capilare;

recomandat parului deschis la culoare;

poate fi folosit si de catre barbati. 

Utilizare: 

agitati bine, si pulverizati de la o distanta de 30 cm la radacina firului de par, apoi masati usor cu degetele. 

Prezentare: 

2000 ml 

Marca: Batiste

Poti alege si varianta Sampon uscat Tropical, 200 ml, Batiste

Fisa tehnica

Batiste

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.