Sampon uscat Natural  Light bare, 200 ml, Batiste

Sampon uscat Natural Light bare, 200 ml, Batiste

Sampon uscat Natural & Light bare Batiste descriere: Sampon uscat Natural & Light bare Batiste cu parfum proaspat si delicat. Samponul uscat de la Batiste este ideal de folosit intre spalari. O pulverizare a samponului uscat Batiste revitalizeaza rapid textura firului dumneavoastra de par. Parul dumneavoastra va fi cu un plus de volum, revigorat si curat imediat dupa aplicare.Nu este nevoie sa folositi apa.Utilizare:Agita bine inainte. Tineti tubul la o distanta de 30 cm de par si pulverizati la radacina, apoi masati usor cu degetele pentru a ajunge in intregime la radacini. Pentru a putea inlatura excesul periati usor parul.Mod de prezentare: 200 mlMarca: Batiste ...

18,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sampon uscat Natural & Light bare Batiste 

Sampon uscat Natural & Light bare Batiste cu parfum proaspat si delicat. 

Samponul uscat de la Batiste este ideal de folosit intre spalari. 

O pulverizare a samponului uscat Batiste revitalizeaza rapid textura firului dumneavoastra de par. 

Parul dumneavoastra va fi cu un plus de volum, revigorat si curat imediat dupa aplicare. 

Nu este nevoie sa folositi apa. 

Utilizare: Agita bine inainte. 

Tineti tubul la o distanta de 30 cm de par si pulverizati la radacina, apoi masati usor cu degetele pentru a ajunge in intregime la radacini. 

Pentru a putea inlatura excesul periati usor parul. 

Mod de prezentare: 

200 ml 

Marca: 

Batiste

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.