Spray pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer, 200 ml, Batiste

Spray pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer, 200 ml, Batiste

Spray uscat pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer Batiste descriere: Spray uscat cu ulei de inca inchi si cheratina pentru par rebel si carliontat. Produsul este ideal pentru persoanele ce au parul cret si ondulat.Spray-ul Frizz Tamer este uscat, protejeaza parul impotriva umiditatii si actioneaza instant. Frizz Tamer va tine coafura sub control pana la 12 ore de la aplicare. Formula usoara a produsului nu ingreuneaza parul, este infuzata cu ulei de inca inchi si amestec de cheratina, conferind parului un aspect neted si moale indiferent de vreme. Cum se utilizeaza:Spray-ul Frizz Tamer se agita bine inainte de utilizare. Se pulverizeaza pe suvitele carliontate, pe parul uscat pe toata lungimea firului de par. Dupa aplicarea spray-ul Frizz Tamer aranjati suvitele pentru a putea ob ...

25,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Spray uscat pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer Batiste 

Spray uscat cu ulei de inca inchi si cheratina pentru par rebel si carliontat. 

Produsul este ideal pentru persoanele ce au parul cret si ondulat. 

Spray-ul Frizz Tamer este uscat, protejeaza parul impotriva umiditatii si actioneaza instant. 

Frizz Tamer va tine coafura sub control pana la 12 ore de la aplicare.

Formula usoara a produsului nu ingreuneaza parul, este infuzata cu ulei de inca inchi si amestec de cheratina, conferind parului un aspect neted si moale indiferent de vreme. 

Cum se utilizeaza

Spray-ul Frizz Tamer se agita bine inainte de utilizare. 

Se pulverizeaza pe suvitele carliontate, pe parul uscat pe toata lungimea firului de par. 

Dupa aplicarea spray-ul Frizz Tamer aranjati suvitele pentru a putea obtine coafura mult dorita. 

Prezentare

200 ml 

Marca

Batiste

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.