Plant Activ Etera Balsam de Par cu Ulei de Catina 200ml

Plant Activ Etera Balsam de Par cu Ulei de Catina 200ml

Plant Activ Etera-Balsam de Par cu Ulei de Catina 200 mlDescriere: Cosmetice naturale Plant Activ Etera balsam pentru par cu ulei de catina 200ml. Prin aportul sau bogat de vitamine A, E si F, are actiune tonica si regeneranta, asigurand substantele nutritive necesare parului pentru stralucire si elasticitate. Balsamul se aplica pe toata lungimea firului de par si se maseaza usor. Se lasa sa actioneze 3-5 minute dupa care parul se limpezeste bine.In final se utilizeaza Balsamul pentru par Plant Activ cu ulei de catina. Producator Etera-Plant Activ ...

5,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Plant Activ Etera-Balsam de Par cu Ulei de Catina 200 ml

Descriere: Cosmetice naturale Plant Activ Etera - balsam pentru par cu ulei de catina.

Prin aportul sau bogat de vitamine A, E si F, are actiune tonica si regeneranta, asigurand substantele nutritive necesare parului pentru stralucire si elasticitate. 

Balsamul se aplica pe toata lungimea firului de par si se maseaza usor. 

Se lasa sa actioneze 3-5 minute dupa care parul se limpezeste bine. 

In final se utilizeaza Balsamul pentru par Plant Activ cu ulei de catina. 

Producator: Etera-Plant Activ

Fisa tehnica

Etera

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.