Sapun cu extract de nuc si urzica, 100 gr, Ortos

Sapun cu extract de nuc si urzica, 100 gr, Ortos

Sapun cu extract de nuc si urzica, 100 gr, Ortos Descriere: Sapun de toaleta cu extract de nuc si urzica, fabricat in Romania.Tonifiant, antiseptic si regenerator. Impiedica distrugerea si caderea parului, confera stralucire. Se foloseste in combaterea dermatozelor, eczemelor. Mod de utilizare: Se recomanda spalarea parului, a pielii, cu apa calda si sapun, semaseaza usor si se lasa 1 minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. Se aplica de cate ori este nevoie. Continut: 100 gr Sapun cu extract de nuc si urzica OrtosProducator: Ortos ...

7,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Sapun cu extract de nuc si urzica, 100 gr, Ortos 

Sapun de toaleta cu extract de nuc si urzica, fabricat in Romania. Sapun tonifiant, antiseptic si regenerator. 

Impiedica distrugerea si caderea parului, confera stralucire. 

Se foloseste in combaterea dermatozelor, eczemelor. 

Mod de utilizare: 

Se recomanda spalarea parului, a pielii, cu apa calda si sapun, semaseaza usor si se lasa 1 minut ca spuma sa actioneze asupra acesteia. 

Se clateste iar apoi se usuca tamponand usor. 

Se aplica de cate ori este nevoie. 

Continut: 100 g 

Producator: Ortos

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.