Ser pentru varfuri deteriorate, Gerovital Plant

Ser pentru varfuri deteriorate, Gerovital Plant

Magazin cosmetice online Gerovital Plant,Tratament,Ingrijirea parului.par lung,par deterioarat,Ser pentru varfuri deteriorateDaca ai parul lung si este deteriorat, ingrijeste-l de la radacina pana la varf cu cosmetice Gerovital !Serul netezeste firele de par, hidrateaza varfurile uscate si le repara pe cele deteriorate. Mai mult decat atat, aplicat cu regularitate, produsul hraneste si fortifica parul, redandu-i un aspect sanatos.Mod de aplicare a tratamentului:Pulverizeaza serul de la jumatatea firului de par in jos. Aplica pe parul umed, proaspat spalat, fara a clati. ÃŽti recomandam asocierea lui cu Åžamponul regenerant si cu Åžamponul antimatreata din gama Gerovital Plant Tratament.Prezentare: 100 mlProducator: ...

10,95 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Magazin cosmetice online Gerovital Plant, tratament, Ingrijirea parului. par lung, par deterioarat

Ser pentru varfuri deteriorate

Daca ai parul lung si este deteriorat, ingrijeste-l de la radacina pana la varf cu cosmetice Gerovital ! 

Serul netezeste firele de par, hidrateaza varfurile uscate si le repara pe cele deteriorate. Mai mult decat atat, aplicat cu regularitate, produsul hraneste si fortifica parul, redandu-i un aspect sanatos. 

Mod de aplicare a tratamentului: 

Pulverizeaza serul de la jumatatea firului de par in jos. Aplica pe parul umed, proaspat spalat, fara a clati. Recomandam asocierea lui cu Samponul regenerant si cu samponul antimatreata din gama Gerovital Plant Tratament.

Prezentare: 100 ml Producator:

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.