Sampon contra caderii parului cu Ginkgo Biloba, Favisan

Sampon contra caderii parului cu Ginkgo Biloba, Favisan

Sampon contra caderii parului cu Ginkgo Biloba, Favisan Indicat pentru parul fragil, cu tendinte de cadere si rupere, curata usor, dar in profunzime, intensificand activitatea bulbului pilos. Datorita fitocomplexului natural nutritiv din ginkgo biloba, intareste radacina parului. Este foarte bine echilibrat. Datorita principiilor active naturale, utilizarea lui asigura o igiena deloc agresiva, dar riguroasa a parului. Stimuleaza circulatia capilara la nivelul pielii capului, contribuind la refacerea structurii normale a pielii capului. Are si efect de balsam, parul d ...

10,35 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sampon contra caderii parului cu Ginkgo Biloba, Favisan

Indicat pentru parul fragil, cu tendinte de cadere si rupere, curata usor, dar in profunzime, intensificand activitatea bulbului pilos.

Datorita fitocomplexului natural nutritiv din ginkgo biloba, intareste radacina parului.

Este foarte bine echilibrat Datorita principiilor active naturale, utilizarea lui asigura o igiena deloc agresiva, dar riguroasa a parului. Stimuleaza circulatia capilara la nivelul pielii capului, contribuind la refacerea structurii normale a pielii capului.

Are si efect de balsam, parul devenind mai moale, mai lucios si usor de pieptanat. 

Produs testat dermatologic.

Utilizare: se aplica pe parul umed, masand usor, dupa care se clateste cu apa din abundenta.

Se repeta aplicarea samponului, ultima clatire fiind recomandata cu apa acidulata obtinuta prin adaugarea a 1, 2 lingurite de otet sau suc de lamaie.

Ingrediente:

 Aqua, natrii laurylsulfas, sorbitolum, sodium chloride, ginkgo biloba, natrii citras, aroma, natrii benzoas. 

Producator: 

Favisan 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.