Par si unghii, 60 comprimate, Alevia

Par si unghii, 60 comprimate, Alevia

Cumpara Par si unghii, 60 comprimate, Alevia de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Par si unghii Alevia - supliment nutritiv ce corecteaza carentele nutritive ale parului si unghiilor la cel mai bun pret!

34,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Par si unghii Alevia

Acest produs Alevia, corecteaza carentele nutritive ale parului si unghiilor. Asigura necesarul de nutrienti pentru par si unghi sanatoase. Contribuie la stoparea caderii parului, ii stimuleaza cresterea, ii reda vitalitatea. Combate matreata, pruritul si seboreea. 

Compozitie: L Metionina 100 mg, L Cistina 50 mg, Mei 50 mg, Germeni grau 50 mg, Drojdie de bere 50 mg, Vitamina B1 1,1 mg, Vitamina B2 1,4 mg, Vitamina B6 1,4 mg, Vitamina PP 16 mg, Vitamina B12 2,5 μg, Biotina 50 μg, Acid pantotenic 6 mg, Acid folic 200 μg, Zinc 4 mg, Fier 3 mg 

In momentul in care parul este afectat, nu este de ajuns un sampon bun, este nevoie de o buna hranire a radacinii firului de par. Par si unghii se recomanda in situatiile in care parul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern si cand exista tulburari de crestere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect patat. Par si unghii este o combinatie de substante active cu rol in protejarea parului si a unghiilor, avand la baza complexul B, esential pentru sanatatea acestora. Drojdia de bere si germenii de grau contin proteine, vitamine, minerale si oligoelemente. Aminoacizii (cisteina si metionina) sunt constituenti esentiali ai keratinei, component de baza a structurii parului si a unghiilor. Cuprul si fierul au rol important in prevenirea caderii parului. Mod de administrare: 

1 comprimat de 3 ori pe zi. 

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Alevia