Sampon par gras,sebum control,Produse Gerovital, tratamente pentru par

Sampon par gras,sebum control,Produse Gerovital, tratamente pentru par

Sampon par gras,sebum control,Produse Gerovital, tratamente pentru parSampon sebum control-actiune:Ingrijire par gras.Parul gras constituie o problema pentru foarte multe persoane. Din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar, neingrijit si lipsit de stralucire. ÃŽngrijirea parului gras este, asadar, o sarcina cotidiana care necesita nu doar timp, ci si foarte multa atentie.Avand un pH fiziologic, samponul asigura o degresare blanda a parului. Reteta samponului se bazeaza pe Sebaryl - un complex obtinut prin biotehnologii avansate, care regleaza activitatea glandelor sebacee si astfel se reduce hiper-secretia de sebum.Beneficii:Folosind samponul impreuna cu fluidul Sebum Control se va observa imbunatatirea aspectului parului gras, reducand frecventa spa ...
16,12 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Sampon par gras,sebum control,Produse Gerovital, tratamente pentru par
Sampon sebum control-actiune:Ingrijire par gras.
Parul gras constituie o problema pentru foarte multe persoane. Din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar, neingrijit si lipsit de stralucire. ÃŽngrijirea parului gras este, asadar, o sarcina cotidiana care necesita nu doar timp, ci si foarte multa atentie.
Avand un pH fiziologic, samponul asigura o degresare blanda a parului. Reteta samponului se bazeaza pe Sebaryl - un complex obtinut prin biotehnologii avansate, care regleaza activitatea glandelor sebacee si astfel se reduce hiper-secretia de sebum.
Beneficii: Folosind samponul impreuna cu fluidul Sebum Control se va observa imbunatatirea aspectului parului gras, reducand frecventa spalarilor cauzate de aspectul „murdar†al parului. Prezentare:200 ml Producator:Gerovital

Fisa tehnica

Gerovital

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!