TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI DUCRAY NEOPTIDE

Tratament impotriva caderii parului Ducray Neoptide

Tratament impotriva caderii parului Ducray Neoptide Daca iti cade parul si cauti tratamente pentru par cu actiune fortifianta Sam Distribution, va propune un tratament impotriva caderii parului din catalogul de produse al firmei Pierre Fabre, Dermatologie, lotiune si sampoan - tratament pentru par si impotriva caderii parului. Ducray Neoptide, este un produs lotiune sub forma de spray, tratament pentru caderea parului, ajuta la cresterea parului.Caderea parului este caracterizata de o reducere treptata a densitatii parului. Caderea parului este mai putin frecventa la femei decat la barbati si a crescut constant in ultimii ani. Neoptide Ducray va ajuta sa aveti un par frumos si sanatos. Instructiuni de utilizare:Aplicati 1 ml de lotiune Neoptide, o data pe zi, preferabil seara, ...

205,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tratament impotriva caderii parului Ducray Neoptide

Daca iti cade parul si cauti tratamente pentru par cu actiune fortifianta Sam Distribution, va propune un tratament impotriva caderii parului din catalogul de produse al firmei Pierre Fabre, Dermatologie, lotiune si sampoan - tratament pentru par si impotriva caderii parului.

Ducray Neoptide, este un produs lotiune sub forma de spray, tratament pentru caderea parului, ajuta la cresterea parului. Caderea parului este caracterizata de o reducere treptata a densitatii parului. Caderea parului este mai putin frecventa la femei decat la barbati si a crescut constant in ultimii ani. Neoptide Ducray va ajuta sa aveti un par frumos si sanatos. Instructiuni de utilizare:

Aplicati 1 ml de lotiune Neoptide, o data pe zi, preferabil seara, direct pe scalp (1ml echivaleaza cu 12 pulverizari).

Masati atent pentru a activa penetrarea lotiunii de prevenire a caderii parului.

Nu clatiti.

Evitati spalarea cu sampon a parului timp de 2 ore de la aplicare.

Tratamentul trebuie urmat cel putin 3 luni;o cutie corespunde unui tratament de 3 luni ( un spray/luna).

Precautii:

Inainte de utilizare,cititi cu atentie instructiunile.

Evitati contactul cu ochii.Nu folositi pe pielea deteriorata sau ranita.

Produsul este dedicat exclusiv utilizarii de catre adulti.

Pentru a optimiza rezultatele tratamentului,se recomanda utilizarea in combinatie cu samponul Anaphase.

Acesta pregateste scalpul pentru actiunea terapeutica a lotiunii,imbunatatind microcirculatia la nivelul scalpului. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.