Gerovital Tratament Expert Spuma Sebum Control

Gerovital tratament Expert Spuma Sebum Control

Gerovital tratament Expert Spuma Sebum Control actioneaza timp indelungat, pastrand aspectul curat si proaspat mai mult timp

16,12 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gerovital Tratament Expert-Spuma Sebum Control 

Cosmetice romanesti Gerovital-Ingrijirea parului gras. 

Ingrijirea parului gras este o sarcina zilnica care necesita timp, pentru ca, din cauza secretiei excesive de sebum, parul pare a fi permanent murdar si neingrijit. Noile formulari Sebum Control de la Gerovital vor normaliza secretia glandelor sebacee, marindu-se intervalul intre spalari. 

Actiune: Datorita unei structuri aerate si a texturii usoare si delicate, spuma permite distribuirea uniforma a principiilor active din componenta sa la baza firelor de par, asigurand astfel un control mai bun al hipersecretiei de sebum. 

Beneficii: Aceasta actioneaza timp indelungat, pastrand aspectul curat si proaspat mai mult timp. 

Prezentare: 150 ml 

Producator: Gerovital

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.