Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Produse bio online- HerbOlive, Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele Produse naturale bio sunt cosmetice HerbOlive-Grecia,crema de maini pentru maini crapate si uscate cu ulei de masline si galbenele. Crema cu ulei de masline si galbenele, ingrediente naturale ce provin din culturi bio (organice) poate fi folosita zilnic pentru tratament si ingrijirea mainilor cu piele aspra, crapata.Crema pentri ingrijirea mainilor HerbOlive se absoarbe usor, este un tratament pentru maini, se maseaza mainile foarte bine timp de cateva minute, apoi se maseaza usor si cuticulele. Hidrateaza si protejeaza pielea mainilor expuse zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure,aceasta crema va lasa mainile moi si catifelate. Prezentare: 100 ml Producator:Herbolive-Creta, Grecia 

13,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema pentru maini cu ulei de masline si galbenele, HerbOlive

Produse naturale bio sunt cosmetice HerbOlive-Grecia, crema de maini pentru maini crapate si uscate cu ulei de masline si galbenele. Crema cu ulei de masline si galbenele, ingrediente naturale ce provin din culturi bio (organice) poate fi folosita zilnic pentru tratament si ingrijirea mainilor cu piele aspra, crapata. 

Crema pentri ingrijirea mainilor HerbOlive,se absoarbe usor, este un tratament pentru maini, se maseaza mainile foarte bine timp de cateva minute, apoi se maseaza usor si cuticulele. 

Hidrateaza si protejeaza pielea mainilor expuse zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure,aceasta crema va lasa mainile moi si catifelate. 

Prezentare: 100 ml 

Producator: Herbolive-Creta,Grecia Produs BIO Ingrijirea Mainilor cu ulei de masline si galbenele pentru maini, hidrateaza, protejeaza. Crema de maini imbogatita cu ingrediente naturale este ideala pentru folosirea zilnica. Se absoarbe usor, hidrateaza, protejeaza si lasa mainile si cuticulele fine si in conditii bune. Hidrateaza si protejeaza pielea expusa zi de zi la impuritati, poluare si suprafete dure. Lasa mainile moi si catifelate la atingere. Produse Cosmetice Bio-Grecia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa