Crema Crevil Avia cu Arnica pentru fata si maini

Crema Crevil Avia cu Arnica pentru fata si maini

Crema cu  de arnica este o crema hidratanta, tratament pentru piele uscata, crapata, maini uscate, picioare calcaie cu proprietati antiinflamatoare, remediu naturist in dureri si intinderi musculare

7,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema cu arnica | crema hidratanta, piele uscata, crapata, maini, picioare, calcaie 

Cosmetice online si produse-Crevil, crema de maini, picioare, calcaie, crema hidratanta piele uscata, crapata, crema cu arnica ( arnica montana ).

Crema cu arnica ( arnica montana ) este o crema hidratanta pentru piele uscata, crapata, este un produs cosmetic - Crevil Cosmetics Germania, este un adevarat tratament pentru piele uscata sau crapata de pe picioare, maini, calcaie. 

Poate fi folosita ca o crema de maini, picioare sau calcaie crapate, contine arnica ce hidrateaza pielea uscata, crapata, are rol hidratant si cicatrizant pentru pielea uscata, crapatate si aspre, poate fi folosita pentru tot corpul. 

Crema de maini cu arnica este o crema hidratanta, tratament piele uscata, maini uscate, maini crapate, este un remediu naturist pentru calcaie crapate sau calcaie aspre. Crevil-Crema de Arnica pe numele stiintific " arnica montana "are proprietati antiseptice ,antiinflamatoare, antibacteriene, antifungice se foloseste cu succes in tratarea ranilor, deoarece grabeste procesul de vindecare si regenerarea tesuturilor este un remediu naturist in dureri musculare.

Arnica in cosmetica, este folosita din cele mai vechi timpuri pentru tratarea ranilor, are un efect de calmare a epidermei, cicatrizanta, cu efect anti-aging. De aceea crema cu arnica -Crevil este ideala pentru ingrijirea si hidratarea pielii corpului ( fata, maini, piciare, calcaie crapate ) picioare si maini uscate, crapate, crema hidratanta piele uscata, se absoarbe rapid lasand o piele catifelata si hidratata. Hidrateaza pielea uscata, crapata si aspra, pielea devine catifelata si placuta la atingere.

Prezentare : 100 ml

Producator Crevil Cosmetics Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.