Crema de maini cu vitaminele A si E, 100 ml, Herbagen

Crema de maini cu vitaminele A si E, 100 ml, Herbagen

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen 100ml Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen, contine amestecde ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E si pH-ul apropiat de cel al pielii confera produsului excelente proprietati emoliente si de hranirea epidermei.Mod de utilizare: Se foloseste de mai multe ori pe zi, dupa fiecare spalare a mainilor sau ori de cate ori se simte nevoia.Efect: Regleaza echilibrul lipidic al pielii.Indicatii: Destinata in special ingrijirea mainilor cu pielea uscata, crapata sau afectata de actiunea detergentilor Contine: Ulei de masline, Glicerina, Vitamina A, Vitamina ECantitate 100mlProducator: HerbagenCategoria:Produse Cosmetice-Maini-unghii. ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen 100ml

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen, contine amestec de ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E si pH-ul apropiat de cel al pielii confera produsului excelente proprietati emoliente si de hranirea epidermei.

Mod de utilizare: Se foloseste de mai multe ori pe zi, dupa fiecare spalare a mainilor sau ori de cate ori se simte nevoia.

Efect: Regleaza echilibrul lipidic al pielii.

Indicatii: Destinata in special ingrijirea mainilor cu pielea uscata, crapata sau afectata de actiunea detergentilor

Contine: Ulei de masline, Glicerina, Vitamina A, Vitamina E

Cantitate 100ml

Producator: Herbagen

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.