Crema de maini cu vitaminele A si E, 100 ml, Herbagen

Crema de maini cu vitaminele A si E, 100 ml, Herbagen

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen 100ml Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen, contine amestecde ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E si pH-ul apropiat de cel al pielii confera produsului excelente proprietati emoliente si de hranirea epidermei.Mod de utilizare: Se foloseste de mai multe ori pe zi, dupa fiecare spalare a mainilor sau ori de cate ori se simte nevoia.Efect: Regleaza echilibrul lipidic al pielii.Indicatii: Destinata in special ingrijirea mainilor cu pielea uscata, crapata sau afectata de actiunea detergentilor Contine: Ulei de masline, Glicerina, Vitamina A, Vitamina ECantitate 100mlProducator: HerbagenCategoria:Produse Cosmetice-Maini-unghii. ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen 100ml

Crema de maini cu vitamina A si E Herbagen, contine amestec de ulei de masline, glicerina si vitaminele A si E si pH-ul apropiat de cel al pielii confera produsului excelente proprietati emoliente si de hranirea epidermei.

Mod de utilizare: Se foloseste de mai multe ori pe zi, dupa fiecare spalare a mainilor sau ori de cate ori se simte nevoia.

Efect: Regleaza echilibrul lipidic al pielii.

Indicatii: Destinata in special ingrijirea mainilor cu pielea uscata, crapata sau afectata de actiunea detergentilor

Contine: Ulei de masline, Glicerina, Vitamina A, Vitamina E

Cantitate 100ml

Producator: Herbagen

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.