Sapun Lichid cu Merisoare si Fructul Pasiunii 500 ml Elmiplant
Pret redus

Sapun Lichid cu Merisoare si Fructul Pasiunii 500 ml Elmiplant

Sapun lichid - beneficii: ingrijire corp, spalarea mainilor, ajută pielea să își mențină aspectul suplu și catifelat, ajută la păstrarea senzației de hidratare.

9,99 RON12,00 RON - 2,01 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sapun lichid cu merisoare si fructul pasiunii Elmiplant 500 ml

Sapunul lichid crema elmiplant iti lasa mainile curate si catifelate. Exotic Elixir noua gama de sapunuri Elmiplant cu 94% ingrediente naturale cu extract de merisoare si fructul pasiunii îți oferă o experiență unică de curățare a mâinilor. Imbogățite cu extracte naturale și arome încântătoare, săpunurile elmiplant îți lasă mâinile curate și catifelate.

Actiune:

Merișoarele, binecunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și de protecție ajută pielea să își mențină aspectul suplu și catifelat, în timp ce Fructul Pasiunii, bogat în zaharuri și vitamina C, ajută la păstrarea senzației de hidratare.

Ingrediente:

Fructul Pasiunii, bogat în zaharuri și vitamina C, ajută la păstrarea senzației de hidratare.

Merișoarele, binecunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și de protecție ajută pielea să își mențină aspectul suplu și catifelat,

Testat Dermatologic

Prezentare: Sapun lichid cu pompita

Cantitate produs: 500 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.