Dove, Sapun crema Gentle Exfoliating, 100 g

Dove, Sapun crema Gentle Exfoliating, 100 g

Particulele fine exfoliante din sapunul crema Dove Gentle Exfoliating îndepărtează delicat celulele moarte, lăsând pielea fină, catifelată şi frumoasă.

2,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dove - Sapun-crema Gentle Exfoliating,100 g 

Cu toţii am auzit cât de importantă este exfolierea ca parte a ritualului de îngrijire a pielii, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim aspri cu pielea noastră – exfolierea trebuie să fie delicată. Săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating combină agenţi delicaţi de curăţare a pielii cu particule fine exfoliante, pentru a îndepărta cu blândeţe celulele moarte şi a-ţi lăsa pielea fină şi catifelată. 

Săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating combină agenţi de curăţare delicaţi cu ¼ cremă hidratantă pentru a-ţi curăţa cu delicateţe şi a-ţi hidrata pielea. În plus, îţi oferă şi o exfoliere delicată, îndepărtând impurităţile şi celulele moarte, pentru a-ţi înfrumuseţa şi revitaliza pielea. Potrivit pentru utilizarea zilnică pe mâini, corp şi faţă, săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating îţi lasă pielea fină şi catifelată.

Dove Sapun lichid - ofera maini fine si catifelate dupa spalare

Fiecare dintre noi cunoaște importanța îngrijirii corespunzătoare a mâinilor, mai ales atunci când mâinile sunt uscate sau aspre. Săpunul lichid potrivit pentru mâini nu numai că vă curăță eficient mâinile, dar oferă și un efect hrănitor, lăsând pielea catifelata și moale. Din acest motiv a fost creat săpunul lichid Dove.

Sapun lichid Dove Glowing Rritual are un parfum delicat de extract de floare de lotus si apa de orez.

Descriere produs:

• Conține 1/4 de cremă hidratantă şi agenţi delicaţi de curăţare ajută la păstrarea barierei naturale de protecție a pielii.

• Un săpun lichid răsfățat care ajută la hrănirea pieli.

• Creează o spumă catifelată.

• Formula de îngrijire potrivită pentru spălarea zilnică a mâinilor.

• Hrănește în profunzime stratul superior al epidermei.

• Formula cu acțiune ușoară.

• Nu este un săpun obişnuit, ci un săpun-cremă.

• Lasă pielea mai fină, mai catifelată şi cu un aspect mai sănătos.

Prezentare:

sapun solid, exfoliant pentru fata si corp.

Cantitate produs:

100 g

Brand:

Dove - Pentru baie si dus

Recomandari: Poate fi folosit zilnic pentru fata, corp si maini 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.