Pernite silicon zone sensibile, 6 buc, Happy Feet

Pernite silicon zone sensibile, 6 buc, Happy Feet

Pernite silicon zone sensibile Happy Feet x 6 bucPernite din silicon special create pentru reducerea frecarii si a presiunii din zonele sensibile.Previn aparitia veziculelor si a umflaturilor datorate mersului indelungat.Fiind autoadezive, se fixeaza perfect pe zona dorita.Ideale pentru toate tipurile de pantofi si sandale.Se pot spala si reutiliza.Transparente.Producator Betasan Mod de ambalare: pachet cu 6 Pernite silicon zone sensibile Happy Feet x 6 buc

17,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Pernite silicon zone sensibile Happy Feet x 6 buc

Pernite din silicon special create pentru reducerea frecarii si a presiunii din zonele sensibile. Previn aparitia veziculelor si a umflaturilor datorate mersului indelungat. Fiind autoadezive, se fixeaza perfect pe zona dorita. Ideale pentru toate tipurile de pantofi si sandale. Se pot spala si reutiliza. Transparente. 

Producator Betasan 

Mod de ambalare: pachet cu 6 Pernite silicon zone sensibile Happy Feet x 6 buc 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.