Pernite silicon pentru sandale, Happy Feet

Pernite silicon pentru sandale, Happy Feet

Pernite silicon pentru sandaleHappy FeetPernite din silicon special create pentru a preveni frictiunea interdigitala datorata purtarii sandalelor flip-flop.Ofera un suport confortabil partii frontale a talpii si asigura reducerea presiunii. Separa si ofera suport degetului mare.Fiind autoadezive, se fixeaza perfect de talpa sandalelor.Se pot spala si reutiliza.Ideale pentru sandalele tip flip-flop. ProducatorBetasanMod de ambalare: pachet cu 1 pereche de pernite. ...

35,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pernite silicon pentru sandale Happy Feet

Pernite din silicon special create pentru a preveni frictiunea interdigitala datorata purtarii sandalelor flip-flop.

Ofera un suport confortabil partii frontale a talpii si asigura reducerea presiunii. Separa si ofera suport degetului mare.

Fiind autoadezive, se fixeaza perfect de talpa sandalelor.

Se pot spala si reutiliza.

Ideale pentru sandalele tip flip-flop.

Producator Betasan

Mod de ambalare: pachet cu 1 pereche de pernite.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.