Pernite silicon pentru calcaie, Happy Feet x 2 buc

Pernite silicon pentru calcaie, Happy Feet x 2 buc

Pernite silicon pentru calcaie - Happy Feet x 2 buc. Pernite din silicon special create pentru protectia si reducerea presiunii din zona calcaielor. Datorita structurii din silicon moale, previn senzatia de arsura a zonei posterioare a talpii si realizeaza un masaj de relaxare placut. Fiind autoadezive, se fixeaza perfect de talpa pantofilor.Ideale pentru toate tipurile de pantofi si sandale.Se pot spala si reutiliza.Transparente. Mod de ambalare: pachet cu 1 pereche de pernite. Producator Betasan Mod de ambalare: pachet cu 1 pereche. ...

24,72 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pernite silicon pentru calcaie, Happy Feet x 2 buc

Pernite din silicon special create pentru protectia si reducerea presiunii din zona calcaielor.

Datorita structurii din silicon moale, previn senzatia de arsura a zonei posterioare a talpii si realizeaza un masaj de relaxare placut.

Fiind autoadezive, se fixeaza perfect de talpa pantofilor.

Ideale pentru toate tipurile de pantofi si sandale.

Se pot spala si reutiliza.

Transparente.

Mod de ambalare: pachet cu 1 pereche de pernite.

Producator Betasan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.