Apa de gura cu argint si cupru coloidal, 500 ml, AquaNano Bios

Apa de gura cu argint si cupru coloidal, 500 ml, AquaNano Bios

28,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apa de gura cu argint si cupru coloidal beneficii:

Intre acest produs si cuprul coloidal Bios-Pur, exista odiferenta de compozitie: anume, continutul este jumatate argint coloidal, jumatate cupru coloidal. Produsul capata, astfel, valentele ambelor elemente. Din punct de vedere comercial acest supliment alimentar cu argint coloidal si cupru coloidal este notificat ca apa de gura. Produsul folosit ca atare are foarte multe efecte benefice asupra dintilor si gingiilor, avand efect antiinflamator, regenerator si antibacterian. 

Persoanele care sufera de paradontoza, precum si cele care sufera datorita din pricina implanturilor sau a altor lucrari dentare, vor simti imediat aceste efecte benefice. 

Utilizarea apei de gura cu argint si cupru coloidal este simpla: se tin cat mai mult timp in gura. Desigur, spre deosebire de majoritatea apelor de gura comerciale, inghitirea sa este nedaunatoare, neavand alti constituenti decat argintul si cuprul coloidal. Argintul coloidal este recunoscut ca un antibiotic. 

Ce nu este atat de bine cunoscut este faptul ca si cuprul, are proprietati antivirale, antimicotice si antibiotice, cu o toxicitate redusa (de 5 pana la 20 de ori mai redusa decat sarurile de cupru). 

Totodata, aceasta formula ajuta la sinteza colagenului, avand rol in regenerarea tesuturilor dumneavoastra. 1mg de cupru este cuprins in circa 133ml de produs - iar concentratia maxima de cupru in apa admisa de normele EPA este de 1mg/zi, ceea ce face acest produs sigur pentru utilizarea de lunga durata. Inghitirea accidentala chiar si zilnica, a acestui produs nu este deloc toxica. Pastrati in ambalajul original al produsului argint coloidal. 

Mod de utilizare: 5-15 ml odata, de 1 pana 4 ori pe zi. Pentru administrare folositi o lingura sau dopul flaconului. 

Contraindicatii: este contraindicata utilizarea de catre persoanele alergice. 

Compozitie: apa distilata, cupru 12ppm, argint. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.