Pasta de dinti GennaDent hemeopatic, 50 ml, VivaNatura

Pasta de dinti GennaDent hemeopatic, 50 ml, VivaNatura

Produsul Pasta de dinti GennaDent hemeopatic, 50 ml, VivaNatura nu contine parabeni, fluor, este procesata la rece si poate fi folosita si in timpul tratamentelor homeopatice. 

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pasta de dinti GennaDent hemeopatic, 50 ml, VivaNatura

Produsul Pasta de dinti GennaDent hemeopatic, 50 ml, VivaNatura nu contine parabeni, fluor, este procesata la rece si poate fi folosita si in timpul tratamentelor homeopatice. 

Folosita zilnic are efecte in primul rand, de sanatatea gingivala, dar si pentru protectia impotriva cariilor si a formarii tartrului. Nu formeaza spuma si nu contine fluor. 

Continut: argila activa, aloe vera, propolis, rozmarin, busuioc, melisa, salvie, cimbrisor de cimp. Aroma ulei volatil de lamaie. 

Contine 98 % substante naturale. 

Prezentare: tub 50 ml 

Producator: VivaNatura

Viva Natura
5948501070007

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.