Onco-Oil, 80cps, Stefania Stefan

Onco-Oil, 80cps, Stefania Stefan

Onco-Oil, 80cps, Stefania Stefan Opreste dezvoltarea celulelor canceroase Produse Naturiste Marca Stefania Stefan Onco Oil opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat. Tratamentul cu ONCO-OIL se refera la stadiul 1 si 2 a evolutiei bolii de cancer. Acest tratament este intern si se aplica la toate tipurile de cancer din organism. El opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat.

32,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Onco-Oil Stefania Stefan - Opreste dezvoltarea celulelor canceroase

Onco Oil opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat.

Tratamentul cu ONCO-OIL se refera la stadiul 1 si 2 a evolutiei bolii de cancer. Acest tratament este intern si se aplica la toate tipurile de cancer din organism. El opreste dezvoltarea celulelor canceroase si regleaza metabolismul organismului afectat. Acest produs poate fi utilizat impreuna sau dupa tratamentele clasice folosite in tratarea cancerului. Pentru nodulii la san se utilizeaza impreuna cu uleiul Anethi. Cu acest ulei se maseaza usor sanii de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Onco Oil contine: 

  • ulei de Daucus carota 80%
  • ulei de Echinaceea purpurea 10%
  • ulei de Silybum marianum 10%

Mod de administrare Onco Oil: Tratamentul cu ONCO-OIL se face zilnic de 3 ori pe zi inainte de mesele principale. Dimineata si la pranz cate 3 capsule, iar seara cate 4 capsule cu o jumatate de ora inainte de masa. Capsulele se inghit intregi, nemestecate, cu un pahar de lichid (apa sau ceai). 

Tratamentul dureaza 3 luni de zile dupa care se face pauza circa 30 de zile si se poate repeta inca 3 luni.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.