Alpha GPC 300mg, 60 capsule, Secom

Alpha GPC 300mg, 60 capsule, Secom

Supliment alimentar Alpha GPC 300mg, Jarrow Formulas, 60 capsule vegetale pentru absorbtie ridicata cu rol in sustinerea functiilor cognitive. Alfa GPC din lecitina de soia, sub forma de capsule vegetale pentru absorbtie ridicata, cu rol in sustinerea functiilor cognitive.

189,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Alpha GPC 300mg, 60 capsule, Secom [0790011560029]

Alfa GPC este un metabolit al fosfatidilcolinei, o componenta importanta a membranelor neuronale. Compus hidrosolubil, cu structura fosfolipidica ce traverseaza bariera hematoencefalica si actioneaza la nivel cerebral.

Avantaje:

- contine l-alfa glicerofosfocolina (colina alfoscerat), 300mg/capsula, precursor in sinteza acetilcolinei

- sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

- poate ajunge pana la 60 de zile de administrare

- nu contine: grau, gluten, lactate, ou, peste/crustacee, nuci/alune

Beneficii si efecte:

- sustinerea capacitatilor mentale (invatare, timp de reactie, stare de spirit), suport in cazul disfunctiilor cognitive si de memorie cauzate de inaintarea in varsta, traume, interventii chirurgicale, dezechilibre ale circulatiei sangvine cerebrale prin:

- facilitarea transmiterii semnalelor la nivelul sistemului nervos central

- favorizarea actiunii factorului de crestere neuronala

- mentinerea eliberarii dopaminei neuronale si a sensibilitatii receptorilor dopaminergici

- sustinerea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina: mentine depozitele disponibile de colina de la nivel membranar (colina este precursor de acetilcolina)

- sustinerea performantelor sportive :

- facilitarea eliberarii hormonului uman de crestere (hGH - somatotropin) – hormon esential in procesele de crestere la copii, iar la adulti cu rol in sustinerea activitatilor metabolice

Compozitie:

Alfa gpc (l-alfa glicerofosforilcolina din lecitina - 300 mg)

Administrare:

Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Prezentare:

60 capsule vegetale

Secom
0790011560029

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.