Tien Hsien Liquid secom

Tien Hsien lichid, 20 fiole, Secom

Tien Hsien Liquid 20fiole antitumoral cu eficienta dovedita prin studii clinice! Este un supliment 100% natural, gandit special pentru reglarea functiilor organismului la pacientii cu cancer si ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor tumorale ceea ce duce la reducerea recidivelor. Comanda Tien Hsien Liquid pret de producator - ajuta la stimularea diviziunii celulare normale si reglarea functiilor organismului. 

1.650,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ce este Tien Hsien Liquid si cum ajuta pacientii cu cancer?

Tien Hsien Liquid este un supliment 100% natural, gandit special pentru reglarea functiilor organismului la pacientii cu cancer si ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor tumorale ceea ce duce la reducerea recidivelor. Produsul reprezinta o formula complexa alcatuita din ciuperci medicinale rare si plante cu un spectru larg de actiune ce ajuta la stimularea diviziunii celulare normale si reglarea functiilor organismului. Tien hsien liquid Secom este un supliment compus din asocierea benefica de 12 ciuperci medicinale si extracte din plante utilizate de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza.

Ce studii atesta eficienta suplimentului alimentar Tien Hsien?

Tien Hsien Liquid 20fiole antitumoral cu efecte benefice confirmate prin studii clinice. Studiile clinice efectuate pe produsul natural  La pacientii cu cancer de san metastazat, refractar la terapiile conventionale sunt urmatoarele: 

  • Ajuta la inhibarea dezvoltarii celulelor tumorale si la inducerea apoptozei.
  • Efect imunomodulator la pacientii cu cancer a produsului Tien Hsien Liquid.
  • Contribuie eficient la reducerea recidivelor si la inhibarea metastazarii celulelor tumorale.
  • Produsul induce apoptoza celulelor tumorale.
  • Tien Hsien Liquid inhiba dezvoltatrea celulelor tumorale in vivo si in vitro si metastazarea celulelor tumorale din organism.
  • Are actiune benefica in recuperare si in tratamentul cancerului.
  • Eficiente dovedita asupra expresiei citokinelor specifice celulelor CD8 la pacientii cu cancer nazofaringian.
  • Are eficienta crescuta impotriva virusului activ hepatic B.
  • Tien Hsien Liquid Secom

Care sunt beneficiile administrarii acestui produs?

Ajuta la inducerea mortii programate a celulelor cu alterari genetice;

Suplimentul are efect de reducere a mecanismelor de declansare, initiere si proliferare ale celulelor cu diviziune anormala;

Ajuta la stimularea producerii factorului de necroza tumorala;

Contribuie la eliberarea citocromului C.

Ajuta la cresterea rezistentei serice a eritrocitelor si hematocritului si este rficient in reducerea efectelor radioterapiei si chimio asupra maduvei osoase.

Sustine imbunatatirea ratei de folosire a oxigenului celular in organism prin reducerea factorului de crestere endoteliala vasculara VEGFA si a actiunii factorilor de hipoxie celulara.

Contribuie la echilibrarea imunitatii.

Suplimentul natural creste capacitatea de raspuns a organismului la factorii de stres cum ar fi cei chimici, profesionali, fizici, psihici, infectiosi si sociali.

Tien Hsien Liquid Secom ajuta la imbunatatirea functiilor organismului in stari de epuizare manifestate prin: pierderea apetitului, atrofie musculara, pierdere in greutate, slabiciune, deshidratare cauzate de afectiuni severe la nivel endocrin, pulmonar, hepatic, digestiv, cerebral, diviziune celulara anormala sau consum excesiv de alcool.

Cum se administreaza?

In primele doua luni este recomanda administrarea a cate 20ml de 3 ori pe zi astfel: este necesara realizarea unui program fix deadministrare, cate o fiola la orele 9, 15 si 21, de preferat inainte de masa. 

Din luna a treia de administrare, daca stadiul bolii s-a imbunatatit, este recomanda administrarea a 20ml de 2 ori pe astfel:  cate o fiola la orele 9 si 21, de preferat inainte de masa. Doza de intretinere este de 10ml de 2 ori pe zi, astfel: jumatate de fiola la ora 9 si jumatate la ora 21. 

Ce spun pacientii care au incercat produsul?

Adrian spunea in anul 2013 ca a folosit produsul si ca este o minune ca ne poate impartasi parerea sa.

"Am folosit Tien Hsien Liquid timp de 5 luni in 2009 inainte si dupa radioterapie ca urmare a unui astrocitom fibrilar (cerebral). Este exceptional, m-a ajutat mult! Merita sacrificiul financiar. Azi, pot scrie aceste randuri datorita lui Dumnezeu!"

Mihaela afirma in 2012-10-23 ca acesta este "cel mai bun produs cu rezultate spectaculoase. Pacat ca are un pret mai mare si foarte putini bolnavi de cancer si-l pot permite". 

Secom
4714941001540

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.