Salvestrol Shield, 60 capsule, Hyperfarm

Salvestrol Shield, 60 capsule, Hyperfarm

Ce sunt Salvestrolii? Salvestrol Shield pentru intarirea sistemului imunitar. Salvestrolii sunt compusi derivati din plante (fitonutrienti) esentiali pentru bunastarea care nu pot fi facuti in organism si trebuie, prin urmare, sa fie alimentati prin dieta noastra. Ca grup, ele sunt substante fara legatura chimica, cu exceptia modului similar in care acestea confera beneficiile lor, adica datorita actiunii lor cu o anumita enzima. Aceasta enzima este prezenta numai in celulele defectuoase si atunci cand intalneste un salvestrol, il transforma intr-o forma care este toxica pentru celula bolnava. Deoarece enzima nu este prezenta in celulele sanatoase, Salvestrolul nu are efecte daunatoare asupra lor. 

Salvestrol Shield adjuvant pentru toate formele de cancer

Salvestrol ...

132,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ce sunt Salvestrolii?

Salvestrol Shield pentru intarirea sistemului imunitar. Salvestrolii sunt compusi derivati din plante (fitonutrienti) esentiali pentru bunastarea care nu pot fi facuti in organism si trebuie, prin urmare, sa fie alimentati prin dieta noastra. Ca grup, ele sunt substante fara legatura chimica, cu exceptia modului similar in care acestea confera beneficiile lor, adica datorita actiunii lor cu o anumita enzima. Aceasta enzima este prezenta numai in celulele defectuoase si atunci cand intalneste un salvestrol, il transforma intr-o forma care este toxica pentru celula bolnava. Deoarece enzima nu este prezenta in celulele sanatoase, Salvestrolul nu are efecte daunatoare asupra lor.

  • Salvestrol Shield adjuvant pentru toate formele de cancer
  • Salvestrol Shield in timpul terapiilor alternative (acupunctura, homeopatie, alte metode naturale)
  • Salvestrol Shield administrat concomitent cu terapiile clasice (radioterapie/chimioterapie)
  • Salvestrol Shield reduce celulele tumorale din organism, ducand la cresterea imunitatii.

Descoperirea salvestrolului

Oamenii de stiinta din Marea Britanie care au descoperit Salvestrol Shield condusi de Gerry Potter (Profesor de Medicina Chimie) si Dan Burke (Profesor Emerit de Metabolismul Farmaceutic si fostul sef al Facultatii de Farmacie) au dezvoltat produse farmaceutice sintetice care folosesc aceasta metoda pentru combaterea bolilor atunci cand a constatat ca compusii cu structura similara au fost prezenti in mod natural in concentratii scazute in multe alimente. Dar, pe o investigatie ulterioara, ei au fost surprinsi sa afle ca alimentele care ar fi trebuit sa fie bogate in acesti compusi esentiali au prezentat de fapt concentratii scazute sau, de fapt, lipsiti de ele. Cercetatorii au dat seama in curand ca acest lucru nu se datora faptului ca plantele nu au putut produce aceste compusi, dar ca metodele moderne de selectie a alimentelor si de productie le elimina din dieta 

Efectul procesarii alimentelor

Un motiv pentru disparitia salvestrolilor in dieta este ca toti au un gust amar. Ca urmare a tendintei moderne spre arome dulci, sursele de plante care ar fi in mod normal bogate in salvestrol sunt evitate ca soiuri de degustare dulci sunt crescute sau selectate pentru a se potrivi gusturilor moderne. ÃŽn plus, tendinta de a produce alimente fara a adauga zaharuri sau indulcitori cauzeaza, de asemenea, eliminarea salvestrolilor prin procese de fabricatie care filtreaza substante amare, astfel incat produsul finit sa aiba gust mai dulce. 

Efectul productiei alimentare

Dar descoperirea cea mai interesanta a fost faptul care ia determinat pe oamenii de stiinta sa descopere adevaratele mistere ale salvestrolilor. Echipa a demonstrat ca aceste substante importante din Salvestrol Shield sunt produse de plante pentru a se proteja de daunatori si de boli, in mod similar cu modul in care mamiferele au evoluat pentru a le folosi. Cu toate acestea, utilizarea multor fungicide moderne si a substantelor chimice de protectie a plantelor, fac ca plantele care nu sunt cultivate organic sa nu emane concentratii mari de salvestrol, deoarece nu sunt niciodata expuse la atacuri ce le-ar determina sa le produca. 

Disponibil ca: Salvestrol Shield - 350 puncte Salvestrol pe capsula de 500 mg

Hyperfarm
6426376000057

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa