BIOBRAN 250MG, 50 TABLETE

Biobran 250mg, 50 tablete, Daiwa Pharmaceutical pret, prospect

BioBran 250BioBran 250 are capacitatea de a sustine buna functionare a sistemului imunitar si previne instalarea afectiunilor cronice in organism.BioBran 250 administrat ca adjuvant pe perioada chimioterapiei si radioterapiei reduce senzatiile de discomfort, dureri, oboseala, inapetenta.BioBran 250 este 100% si este destinat persoanelor care sufera de : diabet, infectii cornice, stari precanceroase, rheumatism cronic, tabagism, hepatita B si C, etilism, viroze respiratorii. Se administreaza foarte bine copiilor pentru intarirea sistemului imunitar sau in cazul afectiunilor cronice. Doza de BioBran 250 fiind de 1 -2 capsule/zi.Foarte multe studii stiintifice au demonstrat ca BioBran 250 reuseste sa fortifice si sa intareasca organismul, producand mai multe celulele ( NK ) Natural ...

226,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

BioBran 250


BioBran 250 are capacitatea de a sustine buna functionare a sistemului imunitar si previne instalarea afectiunilor cronice in organism. BioBran 250 administrat ca adjuvant pe perioada chimioterapiei si radioterapiei reduce senzatiile de discomfort, dureri, oboseala, inapetenta.
BioBran 250 este 100% si este destinat persoanelor care sufera de : diabet, infectii cornice, stari precanceroase, rheumatism cronic, tabagism, hepatita B si C, etilism, viroze respiratorii. Se administreaza foarte bine copiilor pentru intarirea sistemului imunitar sau in cazul afectiunilor cronice. Doza de BioBran 250 fiind de 1 -2 capsule/zi.Foarte multe studii stiintifice au demonstrat ca BioBran 250 reuseste sa fortifice si sa intareasca organismul, producand mai multe celulele ( NK ) Natural Killer. Acestea au capacitatea de a distruge celulele bolnave din organism inclusiv celulelor canceroase.
BioBran 250 nu are efecte advere si se poate administra pe perioade lungi. BioBran 250 are la baza substanta activa, Arabinoxilan care ofera produsului un puternic efect imunostimulator. Arabinoxilan este o fibra extrasa din taratele de orez si ajuta la eliminarea toxinelor din organism si impiedica proliferarea celulelor tumorale.

Toate ingredientele BioBran 250 sunt de origine vegetala aducand organismului doar beneficii. In viata de zi cu zi stresul, alimentatia nesanatoasa si chiar poluarea, slabesc organismul si in timp el cedeaza. BioBran 250 este recomandat mai ales persoanelor care au antecedente neoplazice heredo-colaterale in familii, persoanelor care muncesc in medii toxice, sau cele care au un sistem imunitar foarte slabit.

Celulele canceroase pot fi distruse cu ajutorul BioBran 250.

Arabinoxilan ingredientul de baza al Biobran 250 mentine un corp sanatos si un organism puternic. BioBran 250 poate creste activitatea celulelor NK cu aproximativ 300%. Prin proprietatile sale terapeutice,Biobran 250 dupa ce este absorbit in sange, creste producerea de cytokine (molecule) ce intaresc sistemul imunitar.
Organismul va fi protejat de aparitia bolilor, nemaifiind supus riscurilor tot mai mari din ziua de azi de a ne imbolnavi. Sistemul imunitar daca este intarit va lupta impotriva virusurilor si bacteriilor ce ne ameninta zi de zi. BioBran 250 protejeaza ficatul si pancreasul. Administrant ca adjuvat BioBran 250, nivelul glucozei din sange se va regla iar simptomele pentru reumatismul cronic vor fi diminuate.
Arabinoxilanul neutralizeaza radicalii liberi fiind un foarte bun antioxidant. Biobran 250 sustine sanatatea sistemului cardiovascular dar si a celui respirator. Din mai multe studii stiintifice reiese faptul ca Arabinoxilanul ajuta la scaderea tesutului adipos, sustinand procesul de slabire, scade nivelul colesterolului LDL si imbunatateste sensibilitatea la insulina.
BIO BRAN 250 cutie 50 tablete

Mod de administrare:

1.Pentru cresterea imunitatii si pentru o stare foarte buna de sanatate, reducandu-se riscul de imbolnavire se administreaza 0,5 g- 1 g arabinoxilan pe zi. 2-4 tablete Biobran 250 pe zi intr-o singura doza 2.

Adjuvant in terapia anticanceroasa: (Biobran 250 in 2 etape)

Etapa 1 (primele 2 luni) 8-12 tablete pentru o perioada de 2 luni.

Etapa 2 (dupa primele 2 luni) 4tablete pe zi.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa