Citonat, 150 comprimate, Dacia Plant

Citonat, 150 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Citonat, 150 comprimate, Dacia Plant care contine 9 plante medicinale pentru functionarea normala a procesului de diviziune celulara.

78,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Citonat, 150 comprimate, Dacia Plant [6421930100693]

Supliment alimentar Citonat, 150 comprimate, Dacia Plant care contine 9 plante medicinale pentru functionarea normala a procesului de diviziune celulara.

Afectiunile tumorale au in ultimele decenii o incidenta tot mai ridicata. Aceasta se datoreaza insumarii mai multor factori caracteristici modului de viata modern: cresterea nivelului de poluare si de radiatie, alimentatia chimizata, consumul excesiv de stimulente (alcool, tutun, droguri, cafeina), stresul psihic cronic dar Si stresul oxidativ (radicalii liberi in exces pot provoca mutatii ale ADN-ului celular, distrugerea celulei si aparitia a numeroase forme de cancer), sedentarismul, etc.

Beneficiile suplimentului Citonat:

- imbunatatirea tonusului si vitalitatii celulare;

- cresterea rezistentei organismului la infectii; 

- buna functionare a hematopoezei; 

- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Alte indicatii: infectii recidivante (respiratorii, urinare, etc.), ateroscleroza si complicatii, imbatranire precoce, geriatrie, pentru contracararea efectelor substantelor chimice din coloranti si conservanti alimentari precum si din alte surse externe, reumatism cronic degenerativ, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, hipercoagulabilitate sanguina (flebite si tromboflebite), insuficienta venoasa cronica (varice si hemoroizi), tulburari psihoemotionale, depresii, anxietate, atacuri de panica, insomnie, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stress prelungit, oboseala, convalescenta 

Cauzele aparitiei cancerului sunt inca incomplet elucidate, cercetarile stiintifice moderne au adus in discutie teoria psiho-somatica care are la baza axa neuro-psiho-endocrino-imunologica. 

Aceasta se refera la un determinism care poate fi predominat de aspecte hormonale (cancerele uterine, de prostata, etc.), dereglari imunologice si infectii microbiene cronice. 

Exista si o teorie (teoria imunogenetica) care considera cancerul ca fiind rezultatul unor mutatii aparute in organismul cu o deficienta imunitara. 

O alta cauza, care nu poate fi neglijata este cea ereditara. Celule canceroase sunt celule anormale - cu alterari metabolice  – care le confera o capacitate de inmultire mare, asemanatoare cu cea a celulelor embrionare. 

Aceste celule atipice se inmultesc haotic, si in timp, conduc la distrugerea organismului. 

Ele se extind invadand mai intai organul de la care au pornit, apoi tesuturile Si organele invecinate si, in final, migreaza pe cale sanguina si limfatica – formand metastaze sau chiar tumori la distanta. 

Produsul Citonat contine cateva dintre cele mai remarcabile plante medicinale din flora romaneasca si internationala, ale caror proprietati antimutagene, antitumorale, radioprotectoare si regenerante sunt verificate Stiintific.Cordyceps (Cordyceps sinensis). 

Cordyceps sinensis este o ciuperca din clasa Ascomycetes care creste in China, Nepal si Tibet. Din compozitia sa fac parte: cordycepin, ergosterol, acizi alkenoici, nucleoside, steroli si polizaharide, substante bioactive cu actiune puternic antitumorala si imunostimulenta, care induc apoptoza celulelor tumorale, inhiband astfel cresterea tumorilor. 

De asemenea, ciuperca este un imunostimulent puternic: creste numarul de celule NK (natural killer), stimuleaza secretia de interferon, a factorului de necroza tumorala TNF, si a interleukinei. 

Cordyceps mai prezinta si actiune antiaritmica, hipotensiva, antioxidanta si antimalarica. 

Ganoderma (Ganoderma lucidum) Ganoderma este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, fiind utilizata in medicina traditionala chineza de peste 4000 de ani pentru tratarea deficitelor imunitare, cancerului, afectiunilor hepatice, circulatorii precum si pentru marirea longevitatii. 

Din compozitia sa fac parte: lanostanoizi triterpenici (acizii ganoderici, acizii lucidenici, alcoolii ganoderici si lucialdehidele din miceliu), germaniu organic si polizaharide, substante bioactive cu actiune antitumorala, antiandrogenica si imunomodulatoare, care inhiba cresterea tumorilor si a metastazelor (prin inducerea apoptozei celulelor tumorale si inhibarea angiogenezei), stimuleaza secretia de interferon, a interleukinei, produce blocarea receptorilor androgenici si inhiba reductaza, enzima care catalizeaza transformarea testosteronului in dihidrotestosteron, implicat in patogenia tumorilor de prostata. 

Ganoderma mai prezinta si actiune hepatoprotectoare, antioxidanta, antivirala, antibacteriana, antialergica, hipoglicemianta, hipolipemianta, antiinflamatoare si analgezica. 

Agaricus (Agaricus blazei) Agaricus blazei face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciuperca originara din Brazilia. Prima descriere istorica referitoare la utilizarile terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apare in tratatele medicale bizantine, datand din secolele IV-XV, in care se mentioneaza folosirea acestora pentru tratarea ulcerelor maligne ale laringelui. 

Aceasta planta a fost cultivata pe scara larga in Japonia, cercetatorii japonezi descoperind proprietatile puternic imunostimulente Si antitumorale ale acesteia. 

In compozitia chimica a plantei au fost identificate: polizaharide, steroizi (ergosterol, blazeina), glucomanan, proteoglucani, riboglucani si aminoacizi, substante bioactive care stimuleaza secretia de interferon, a factorului de necroza tumorala, interleukinei-8, limfocitelor B, celulelor NK (natural killer), celulelor T supresoare si macrofagelor; de asemenea, prezinta actiune antitumorala (produc apoptoza celulelor tumorale Si inhiba angiogeneza), antimutagena si antioxidanta. Agaricus mai prezinta actiune antivirala, hipocolesterolemianta, hipolipemianta, hipoglicemianta si hipotensiva. ASHWAGANDHA (Withania somnifera) Numita si ''ginseng indian'', ashwagandha este un arbust peren care creste in India, Orientul Mijlociu si Africa. 

In medicina ayurvedica, se foloseste de peste 3000 de ani datorita proprietatilor diuretice, afrodisiace si reintineritoare. Principalele componente responsabile de actiunea farmacologica a plantei sunt withanolidele (in special withaferina A), substante bioactive cu actiune antitumorala care produc apoptoza celulelor tumorale si inhibarea factorului nuclear kappa al celulelor B (factor de transcriere asociat cu oncogeneza). 

In urma cercetarilor efectuate s-a demonstrat ca, ashwagandha inhiba angiogeneza, reduce efectele adverse ale citostaticelor clasice (mielosupresia si leucopenia) prin cresterea hematopoezei, avand totodata si actiune radioprotectoare. 

Planta mai prezinta urmatoarele efecte: antiinflamatoare, antioxidante, analgezice, antidepresive, anxiolitice, sedative, hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, diuretice, afrodisiace, imbunatateSte memoria Si capacitatea de concentrare, creSte rezistenta organismului. 

Astragalus (Astragalus membranaceus) Astragalus este o planta utilizata in medicina traditionala chineza de sute de ani pentru regenerarea organismului si stimularea sistemului imunitar. In compozitia plantei au fost identificate: saponine triterpenice (astragalozidele I-VIII si astramembraninele I - II), polizaharide (astraglucanii A, B si C, astragalanii I, II si III), bassorin si tragacanthin, substante bioactive care produc cresterea imunitatii prin stimularea secretiei de interferon, a macrofagelor, interleukinei, factorului de necroza tumorala si cresterea numarului de celule natural killer (NK). 

Astragalus reduce mutageneza, inhiba cresterea tumorilor si diminueaza efectele secundare ale chimioterapiei si cobaltoterapiei. Planta mai prezinta actiune antioxidanta, hipoglicemianta, hipotensiva, vasodilatatoare, cardiotonica, anticoagulanta, diuretica, hepatoprotectoare, si antialergica. 

Oldenlandia (Oldenlandia diffusa) Oldenlandia este o planta originara din China, unde se utilizeaza pentru tratarea cancerului, hepatitelor si a muscaturilor de sarpe. 

Actiunea farmacologica a plantei este atribuita urmatoarelor componente: asperulosida,metilantrachinone, cumarilscandosid metil ester, flavonozide (glucozide ale quercetinei si kaempferolului) si acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), substante bioactive cu actiune puternic antiproliferativa, antimutagena si imunomodulatoare. 

Planta produce apoptoza celulelor tumorale si remisia tumorilor, fiind recomandata in tumori cu diferite localizari (in special ale tractului digestiv, plamani, limfosarcom, carcinom laringian si hepatic). De asemenea, oldenlandia prezinta si actiune diuretica si stimulatoare a circulatiei sangvine. 

Rostopasca (Chelidonium majus) utilizata inca din antichitate, rostopasca este o planta puternic activa datorita compozitiei sale bogate in chelidonina, homochelidonina si sangvinarina, alcaloizi cu actiune citostatica de tip colchicinic, care ii confera o mare eficienta terapeutica. 

Complexul de alcaloizi prezinta si efecte coleretice - colagoge, hepatoprotectoare, antispastice si analgezice care permit largirea spectrului de actiune si administrarea plantei in afectiuni hepatobiliare precum si in tumori cu diverse localizari. 

Goji (Lycium barbarum)

Goji reprezinta fructele plantei Lycium barbarum, originara din Asia, unde se foloseste de peste 2000 de ani in terapia diferitelor boli. Planta prezinta actiune antitumorala prin stoparea diviziunii celulare in faza S a ciclului celular si prin inducerea apoptozei celulelor tumorale, in urma studiilor efectuate asupra extractului de Lycium barbarum observandu-se regresia tumorilor. 

Administrare: Adulti peste 18 ani: afectiuni tumorale, chimioterapie si radioterapie: cate 2 comprimate de 5 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei. alte afectiuni: cate 2 comprimate de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei 

Copii 14-18 ani: cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute inaintea mesei. 

Copii sub 14 ani: dupa sfatul medicului. 

Contraindicatii: boli autoimune, sarcina, alaptare, alergie la oricare din componentele produsului. 

Producator: Dacia Plant

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930100693

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa