Sapun lichid cu glicerina si extract de tei, 1000 ml, Herbagen

Sapun lichid cu glicerina si extract de tei, 1000 ml, Herbagen

Sapun lichid cu glicerina si extract de tei, 1000 ml Herbagen. Cosmetice online de la Herbagen pentru igiena intima, sapun lichid cu glicerina si extract de tei 1000 ml la Sam Distribution. Sapunul lichid intim Herbagen contine glicerina si extract de tei pentru ingrijire a zonei intimesi cu protectia oferita. Extractul de tei contribuie la ameliorarea imunitatii organismului, ...

0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Sapun lichid cu glicerina si extract de tei

Cosmetice online de la Herbagen pentru igiena intima,sapun lichid cu glicerina si extract de tei 1000 ml la Sam Distribution

Sapunul lichid intim Herbagen contine glicerina si extract de tei pentru ingrijire a zonei intime si cu protectia oferita.

Extractul de tei contribuie la ameliorarea imunitatii organismului, la combaterea infectiilor si la purificarea si calmarea zonei intime.

Mod de folosire: Sapunul cu glicerina si extract de tei este recomandat in igiena intima zilnica, atunci cand iti doresti o senzatie de prospetime.

Se foloseste doar extern, indepartandu-se cu apa, din belsug.

Cel mai important avantaj al sapunului intim Herbagen este reprezentat de curatarea delicata pe care o ofera zonei intime, avand la baza ingrediente care nu afecteaza echilibrul fragil si nu produc iritatii.

Extractul de tei este recunoscut pentru proprietatile in cresterea imunitatii si in calmarea si purificarea zonei intime, aspecte extrem de importante, in cazul unui produs de gen.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Oleth Sulfate, Glycerin, Echinaceea angustafolia, Hydroxydethyl Cellulose, Diazolidinyl urea Methylparaben Propylparaben, Parfum, 2-phenoxyethanol.

Prezentare: flacon 1000 ml