VARIXINAL 30tb WALMARK

VARIXINAL 30tb WALMARK

Tratament varice-hemoroizi-VARIXINAL 30tb WALMARKVARIXINAL - varice- hemoroiziVarixinal - este un produs recomandata persoanelor care sufera de afectiuni cronice ale sistemului circulator venos periferic (varice sau hemoroizi).Contine un amestec de extracte din patru plante medicinale, care prin actiunea lor sinergica tonifica peretii vaselor de sange si imbunatatesc oxigenarea si vascularizarea tesuturilor. Compozitia acestui produs este imbogatita cu vitamina C si hesperidina (un bioflavonoid), care au ca efect consolidarea peretilor vaselor de sange.Castane (Aesculus hippocastanum) - contine o substanta activa esentiala (aescina), care face parte din clasa saponinelor. Aceasta imbunatateste circulatia venoasa, tonifica peretii venelor si scade fragilitatea acestora.Ghimpe (Rus ...
29,70 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Tratament varice-hemoroizi-VARIXINAL 30tb WALMARK

VARIXINAL - varice- hemoroizi
Varixinal - este un produs recomandata persoanelor care sufera de afectiuni cronice ale sistemului circulator venos periferic (varice sau hemoroizi).
Contine un amestec de extracte din patru plante medicinale, care prin actiunea lor sinergica tonifica peretii vaselor de sange si imbunatatesc oxigenarea si vascularizarea tesuturilor.
Compozitia acestui produs este imbogatita cu vitamina C si hesperidina (un bioflavonoid), care au ca efect consolidarea peretilor vaselor de sange.
Castane (Aesculus hippocastanum) - contine o substanta activa esentiala (aescina), care face parte din clasa saponinelor. Aceasta imbunatateste circulatia venoasa, tonifica peretii venelor si scade fragilitatea acestora.
Ghimpe (Ruscus aculeatus) - ofera substante ce cresc elasticitatea venelor, faciliteaza circulatia sangelui si previn staza venoasa.
Afine - contin antocianozide, care actioneaza ca antioxidanti.
Ele sprijina formarea normala a tesutului conjunctiv, cresc rezistenta vaselor capilare si imbunatatesc fluxul de sange in vene si capilare.
Gotu kola - intareste peretii venelor si imbunatateste fluxul de sange si metabolismul tesuturilor ce intra in componenta peretilor venosi. Din aceste motive, este un ajutor pretios in tratamentul bolii varicoase.
Efecte:
* asigura o buna functionare a sistemului circulator venos periferic;
* scade senzatia de oboseala si presiune asupra picioarelor;
* amelioreaza durerile de gambe cauzate de varice;
* atenueaza simptomele asociate trombozelor hemoroidale;
* tonifica vasele de sange si imbunatateste oxigenarea.
Mod de administrare:1 tableta/zi
Producator : Valmark

Fisa tehnica

Walmark