Cistomar, 30 capsule, Marnys

Cistomar, 30 capsule, Marnys

Cistomar de la Marnys pune la îndemână toate beneficiile concentrate ale merișorului. Profitați de putere antioxidantă mare, mai ales dacă doriți să va întăriți sistemul imunitar. Efectul este potentat de cantitatea mare de vitamina C a acestui produs. De asemenea, are proprietăți benefice asupra tractul urinar, în special la femeile care sunt vulnerabile la infectii urinare. 

62,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cistomar, 30 capsule, Marnys [8410885076649]

Cistomar de la Marnys este un supliment obtinut din merișoare cu scopul de a vă oferi proprietățile sale antioxidante pentru întărirea sistemului imunitar. 

Merișoarele sunt cunoscute pentru proprietățile lor nutritive multiple, care sustin calitate excelentă a vieții. Se știe că merisorul contine cea mai mare cantitate de antioxidanți. Este bun pentru inimă și scade nivelul de colesterol. Acest supliment își concentrează proprietățile pentru a te ajuta să depășești disconfortul urinar sau infecțiile.

✔️ Antioxidanții precum vitamina C sunt foarte importanți pentru a combate acțiunea radicalilor liberi, care pot provoca boli și apariția semnelor de îmbătrânire.

✔️ Oferă 500 mg de merișor, 155 mg de fructo-oligozaharide și 30 mg de vitamina C.

Pentru cine este recomandat Cistomar Capsule?

Cistomar Capsule este util pentru bunăstarea tractului urinar atât la femeile adulte, cât și la bărbați. Formatul său este adaptat persoanelor care prezintă episoade urinare de intensitate diferită.

Ingredientele active din compozitia Cistomar:

Concentrat de afine (Vaccinum macrocarpon) 500 mg

Fructooligozaharide 155 mg

Vitamina C 30 mg

Mod de administrare: luați 2 capsule pe zi înainte de masa principală.

Prezentare: 30 capsule

Marnys
8410885076649

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.