Prostatosalm, 100 tablete, Ayurmed
La reducere!

Prostatosalm, 50 tablete, Ayurmed

28,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Produsul PROSTATOSALM este util atât bărbaților tineri cu diverse afecțiuni care determină mărirea prostatei, dar mai ales barbaților cu vârsta de peste 50 de ani deoarece riscul apariției unor afecțiuni ale prostatei crește odată cu înaintarea în vârstă. Suplimentul alimentar PROSTATOSALM este destinat bărbaților și contribuie la menținerea sănătății prostatei și a căilor urinare. Contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale. Susține eliminarea agenților patogeni de la nivelul căilor urinare și menținerea integrității epiteliului uretrei. Complexul de fitonutrienți din plante asigură susținerea sistemului imunitar, protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ, crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului. PROSTATOSALM susține revenirea la volumul normal al prostatei și a fluxului urinar cu eliminarea corespunzătoare a deșeurilor metabolice și a altor toxine din organism.

PROSTATOSALM contribuie la:

  • reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de creșterea în volum a prostatei: urinări frecvente și dureroase, mai ales în timpul nopții, senzația de golire incompletă a vezicii, scăderea performanței sexuale;
  • susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel rezistența și capacitatea de autoapărare a organismului.
  • buna funcționare a prostatei și căilor urinare;
  • detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal;

Modul de utilizare Prostatosalm:

Numai pentru adulți. Numai pentru bărbați. Câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni. În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool.

Ingrediente Prostatosalm:

Vetiveria zizanioides – 100mg;

Cucurbita maxima – 100mg;

Bauhinia variegata – 100mg;

Piper cubeba – 50mg;

Juniperus communis – 50mg;

Bergenia lingulata – 50 mg;

Acacia arabica – 50 mg.

Vetiveria zizanioides (Ushira) – susține circulația sanguină, funcțiile sexuale și eliminarea bacteriilor și fungilor de la nivelul căilor urinare.

Piper cubeba (Cubeb, Kankola) – fitonutrienții din fructe cresc diureza și scad inflamația epiteliului căilor urinare. Crește circulația sanguină. Are acțiune antioxidantă (neutralizează radicalii liberi endogeni și exogeni) datorită coținutului bogat în polifenoli.

Cucurbita maxima (Dovleac) – semințele de dovleac au un conținut bogat de zinc și ulei cu un conținut bogat în acizi grași polinesaturați. Susține funcționarea sistemului reproducător, crește fluxul urinar, îmbunătățește circulația sanguină pelvină. Zincul, conținut în dovleac, are rol important în susținerea imunității, integrității țesuturilor, ADN-ului și ARN-ului și încetinește procesul de îmbătrânire celulară.

Bergenia ligulata (Paashaanbhed) – fitonutrienții din rădăcină cresc diureza și inhibă procesul de cristalizare și creștere a cristalelor de oxalat de calciu la nivelul sistemului urinar. Crește nivelul de eliminare a magneziului prin urină.

Juniperus communis (Ienupar) – substanțele bioactive din fruct susțin diminuarea numărului bacteriilor de la nivelul prostatei și căilor urinare în caz de infecții, litiază sau alte afecțiuni de natură infecțioasă de la nivelul aparatului urinar. Susține fluxul urinar normal.

Prezentare: 50 tablete Star International

6423359000202

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.