Uractiv 21 capsule, Fiterman Pharma

Uractiv 21 capsule, Fiterman Pharma

Uractiv 21 capsule, Fiterman Pharma Uractiv 21 capsule - prospect: Uractiv 21 capsule este un produs Fiterman Pharma, brandul nr 1 in sustinerea sanatatii tractului urinar (sanatatea rinichilor si a vezicii urinare).

Uractiv capsule este un supliment alimentar care se recomanda a se administra de la primele simptome de disconfort urinar cum ar fii: urinari frecvente, iritatii, durere.

Uractiv este un supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente: Extract de strugurii ursului - 175 mg, albastru de metilen - 15 mg, lactoza monohidrat, strearat de magneziu, talc.

Proprietati - Obtinut printr-un procedeu tehnologic special, extractul de Arctostaphylos uva-ursi ( strugurii ursului) asigura un continut ridicat de substante active: arbutina (minim 20%), acid ursol ...

23,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Uractiv 21 capsule, Fiterman Pharma

Uractiv 21 capsule - prospect:

Uractiv 21 capsule este un produs Fiterman Pharma, brandul nr 1 in sustinerea sanatatii tractului urinar (sanatatea rinichilor si a vezicii urinare). 

Uractiv capsule este un supliment alimentar care se recomanda a se administra de la primele simptome de disconfort urinar cum ar fii: urinari frecvente, iritatii, durere. 

Uractiv este un supliment alimentar ce are in compozitie urmatoarele ingrediente: extract de strugurii ursului - 175 mg, albastru de metilen - 15 mg, lactoza monohidrat, strearat de magneziu, talc. 

Proprietati: Obtinut printr-un procedeu tehnologic special, extractul de Arctostaphylos uva-ursi ( strugurii ursului) asigura un continut ridicat de substante active: arbutina (minim 20%), acid ursolic, acid tanic, acid galic, uleiuri esentiale si rizine, hidrochinone, taninuri (pana la 15%), glicozide fenolice si flavonoide, care au actiune benefica asupra aparatului urinar. 

Compozitia produsului Uractiv 21 ii confera acestuia proprietati remarcabile, contribuind la eliminarea apei din organism prin cresterea fluxului urinar si la ameliorarea senzatiei de disconfort intalnita in tulburarile urinare. 

Uractiv 21 se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari fregvente, iritatii) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. 

Se recomanda administrarea dupa masa. 

In timpul administrarii este necesar sa se asigure un aport suficient de lichide. 

Uractiv 21 nu trebuie administrat persoanelor sensibile la oricare dintre ingrediente. 

In absenta datelor de siguranta privind administrarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea produsului in aceasta perioada. 

Uractiv contraindicatii: 

Produsul uractiv 21 este contraindicat in afectiunile digestive iritative si in acidoza renala. 

Uractiv 21 poate interfera cu produse care determina acidifierea urinei la administrarea concomitenta. 

A se administra la interval de 1-2 ore inainte sau dupa administrarea unor preparate pe baza de fier. 

Atentie: 

In timpul administrarii capsulelor Uractiv, urina poate fi colorata in verde sau albastru datorita albastrului de metilen si a produsilor de metabolizare ai arbutinei. 

Administrare: 

Copii peste 12 ani cate 1 capsula de 3 ori pe zi; 

Adultii: cate 2 capsule de 3 ori pe zi. 

Prezentare: Cutie insotita de prospect, blister cu 21 capsule. 

Producator: Fiterman Pharma

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.