Uractiv Drink 15 Plicuri si Uractiv Test Gratis Fiterman

Uractiv Drink 15 Plicuri si Uractiv Test Gratis Fiterman

Cumpara Uractiv Drink 15 Plicuri si Uractiv Test Gratis Fiterman de la SamDistribution.ro pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

27,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Uractiv Drink 15 Plicuri si Uractiv Test Gratis Fiterman

Descriere: Uractiv Drink 15 Plicuri si Uractiv Test Gratis Fiterman Combinatie unica de substante active din Strugurii ursului, Rizomi de pir, Anason stelat si menta. 

Ce contine Uractiv Drink? Ingrediente: indulcitor (fructoza), corector de aciditate (citrat de sodiu, acid citric), extract de strugurii-ursului standardizat in arbutina, extract de pir, colorant (beta-caroten 1%), ulei esential purificat de anason-stelat, ulei esential de menta, indulcitor (aspartam). 

Valoarea energetica: 15,56 kcal/plic. 

URACTIV  pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excrectie a rinichilor. Administrare: Se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile; 

- copii peste 12 ani: cate 1 plic de 2 ori pe zi;

 - adulti: cate 1 plic de 3 ori pe zi. Se administreaza inainte de masa. 

Continutul plicului se dizolva in aproximativ 150-200 ml apa plata la temperatura camerei. Poate fi administrat in asociere cu tratamentele antibiotice. URACTIV Drink se administreaza de la aparitia primelor semne de infectie urinara (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. 

URACTIV Drink poate fi administrat in asociere cu tratamentele antibiotice. 

Fiterman Pharma 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.