Prostacalm Aktiv 90cps Doppelherz

Prostacalm Aktiv 90cps Doppelherz

Prostacalm Aktiv 90cps Doppelherz Efecte pozitive asupra functiei vezicii prostatei Senzatia imperioasa de urinare si golirea incompleta a vezicii creeaza disconfort si impiedica starea de bine a organismului. Aceste simptome apar in afectiunile prostatei si le caracterizeaza. Capsulele de Prostacalm de la Doppelherz® aktiv contin substante active din Dovleac, fructe de Palmier-pitic (Sabal serrulata), cu efecte pozitive asupra functiei vezicii prostatei: Diminueaza senzatia de urinare imperioasaimbunatatesc fluxul urinarCresc volumul urinarDiminueaza volumul reziduului urinar Scad frecventa urinarilor nocturne Produsul Prostacalm contine ingrediente naturale sanatoase: 60 mg ulei de seminte de dovleac medicinal+ 50 mg pudra de seminte de dovleac medicinal (Cucurbita pepo) c ...

39,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Prostacalm Aktiv Doppelherz

Efecte pozitive asupra functiei vezicii prostatei Senzatia imperioasa de urinare si golirea incompleta a vezicii creeaza disconfort si impiedica starea de bine a organismului. Aceste simptome apar in afectiunile prostatei si le caracterizeaza . 

Capsulele de Prostacalm de la Doppelherz® aktiv contin substante active din Dovleac, fructe de Palmier-pitic (Sabal serrulata), cu efecte pozitive asupra functiei vezicii prostatei: 

Diminueaza senzatia de urinare imperioasa imbunatatesc fluxul urinar Cresc volumul urinar Diminueaza volumul reziduului urinar Scad frecventa urinarilor nocturne Produsul Prostacalm contine ingrediente naturale sanatoase: 

60 mg ulei de seminte de dovleac medicinal+ 50 mg pudra de seminte de dovleac medicinal (Cucurbita pepo) cu efecte benefice ale acestora asupra functiei vezicii urinare si uretrei, utile in special in ameliorarea simptomelor ce insotesc disfunctiile prostatei 7,2 mg extract de palmier pitic (Sabal serrulata) un arbore originar din America. Bogat in acizi grasi si fitosteroli, extractul obtinut din fructele sale a constituit obiect de studiu in vederea ameliorarii simptomelor de la nivelul tractului urinar ce insotesc tulburarile functiei prostatei. Substantele bioactive continute in extractul de Palmie-pitic  in semintele de Dovleac au, ca mecanism de actiune, inhibarea 5-α-reductazei, enzima ce catalizeaza transformarea testosteronului in dihidrotestosteron, responsabil cu cresterea in volum a prostatei.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.