Urinal sirop, 150 ml, Walmark (infectii urinare)

Urinal Sirop, 150 ml, Walmark

Urinal sirop, 150ml, Walmark asigura sanatatea tractului urinar in mod natural atat la copii peste un an, adolescenti si adulti. Nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice, dar poate fi folosit in paralel cu acesta

33,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Urinal Sirop, 150 ml, Walmark

Urinal sirop, 150ml, Walmark asigura sanatatea tractului urinar in mod natural atat la copii peste un an, adolescenti si adulti. Nu este un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice, dar poate fi folosit in paralel cu acesta

In situatia infectiilor acute, tratate cu antibiotice, Urinal Sirop poate fi folosit in paralel cu acestea si asigura protectie naturala (datorita antioxidantilor naturali din merisor). 

Walmark Urinal sirop contine concentrat uscat din suc de merisor, o sursa excelenta de bioflavonoide, compusi fenolici si substante cu rol antioxidant, cu efecte pozitive asupra starii generale de sanatate ale intregului organism. 

Merisor proprietati:

atiseptic, astrigent, diuretic, hipoglicemiant.

Contine numeroase principii active, printre care vitaminele A si C, acid citric si acid malic.

Uz intern:Cu decoctul din planta se dezinfecteaza tractul urinar, se mai foloseste in caz de cistita, dureri reumatice. Fructele de merisor se pot consuma si proaspete impotriva diareei si macerate pentru imbunatatirea tonusului vaselor sangvine si protejarea capilarelor. 

Compozitie:

5ml NutriCranâ„ (Vaccinium macrocarpon) concentrat uscat din suc de merisor; contine: min. 5 mg proantocianidoli in 5 ml 

Dozare Urinal sirop: 

5 ml pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani, 

10 ml pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani, 

15 ml pentru copii de peste 12 ani si adulti. 

Urinal Sirop poate fi administrat in asociere cu tratamentul cu antibiotice. 

Cantitatea de extract aferenta portiei zilnice maxime (15 ml) corespunde unei cantitati de 37500 mg de fructe proaspete de merisor.

Prezentare: 150 ml 

Producator: Walmark

Walmark
8596024006910

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.